Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătoare

Petrecere de poveste în cinstea Zilei Copilului, la Hotel Continental

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mowgli, Baloo sau Baghera sunt doar câteva dintre personajele de poveste invitate ieri la petrecerea copiilor organizată la Hotelul Continental de Suceava. Pe aripe de poveste, aşa s-a sărbătorit ieri Ziua Internaţională a Copiilor la Hotelul Continental. Zeci de copii de la Centrul Special din Suceava au fost invitaţi la petrecerea organizată de Hotelul Continental, în colaborare cu partenerii săi, Selgros, Rotary, Monitorul de Suceava şi Plus TV, care au dorit să aducă zâmbetul pe buzele celor mai mici suceveni.

După ce şi-au petrecut dimineaţa la Selgros, desenând pe asfalt, cei mici au venit la restaurantul Hotelului Continental, unde după o masă copioasă s-a dat starul la distracţie. Jocuri antrenante, concursuri de desene, de creaţie şi de mimă, în care „s-au pus la bătaie” premii tentante, constând în dulciuri şi jucării, au fost doar câteva din acţiunile la care au luat parte copiii invitaţi la petrecere. De la distracţie nu au lipsit nici clovnii, care i-au amuzat pe cei mici.

„Este o zi specială pentru noi şi pentru copii. Cei mici au parte de distracţie şi concursuri cu premii. Trebuie precizat faptul că o parte din jucăriile pe care le vom dărui copiilor sunt donate de către angajaţii Hotelului Continental”, a spus Maria Cristian, directorul general al Hotelului Continental Suceava.

Şi pentru că tema petrecerii a fost „Cartea junglei”, de la distracţie nu a putut lipsi proiectarea filmului „Cartea Junglei 2”, urmărit cu mare atenţie de către cei mici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrecere de poveste în cinstea Zilei Copilului, la Hotel Continental.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
Petrecere de poveste în cinstea Zilei Copilului, la Hotel Continental4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 2 iun 2008, 10:39:08
Bravos mai
2.   Ce a fost de fapt? trimis de
( 2 iun 2008, 10:51:44
Am fost si eu cu copilul la petrecere, cand am vazut invitatia in Monitorul care spunea printre altele:Echipati-va puiul pentru distractie in costum de safari sau in animalul preferat. Invitatia era lansata si pt.mamici si tatici, care, cica se pot relaxa pe terasa in compania unui coctail relaxant.In realitate nu a fost asa, nu ne-a bagat nimeni in seama,am fost pus intr-o situatie penibila pt.ca am avut impresia ca nu am ce cauta acolo.Nicaieri nu se spunea ca petrecerea este adresata unui anumite categorii de copii, nu s-au oferit detalii despre program, ora inceperii. Programul a fost slabut, neridicandu-se la calitatea trambitata.RUSINE PT.UN ASA HOTEL pt. ca prin acesta metoda doreste sa-si faca imagine. La plecare, de fapt dupa ce am plecat, am fost abordat de o persoana (credca directoarea hotelului)careia culmea, i se parea ca ma cunoaste de undeva. Continui in mesajul urmator .
3.   Ce a fost de fapt? 2 trimis de
( 2 iun 2008, 11:00:42
Continuare:

In modul cel mai josnic, aceasta a oferit un cadou copilului meu, pe care nu l-am refuzat pt ca era copilul meu de fata, el s-a bucurat, nu am vrut sa-si dea seama de SUROGATUL DE CARITATE PE CARE VREA SA-L FACA ACEST HOTEL, pe care il credeam unul respectabil. In concluzie , dupa cele patite , totusi sunt bucuros ca nu mi-am adus copilul la petrecere imbracat in vreun animal (cum se cerea in reclama), ca atunci cred ca ne faceam de rusine amandoi. Asa copilul nu prea si-a dat seama despre ce s-a imtamplat, iar eu o sa fiu mai atent sa nu deranjez aceste acte de caritate false facute de neprofesionisti. Nu neg total ideea lor, dar trebuiau sa fie mai expliciti cui era adresata petrecerea.
4.   Offf Razvan, nasol, pe bune trimis de
( 2 iun 2008, 12:03:47
Eu nu prea sunt la curent cu ce se intampla in Suceava, dar daca baietii astia au organizat un bal pentru copiii de la Centrul Special, si i-au facut publicitate ca fiind pentru toata lumea...imi imaginez ce jenat te-ai simtit cand ai ajuns acolo. Urat din partea lor...
5.   Comentariu trimis de
( 2 iun 2008, 12:19:42
acolo s- sarbatorit ziua copilului mason, ca doar acolo se intalnesc rotarienii.... adica un fel de ........transpartinica!!!
6.   Felicitari! trimis de
( 2 iun 2008, 22:09:25
Felicitari ca v-ati gandit sa oferiti un strop de fericire acelor copii pe care lumea i-a uitat. Felicitari pentru toti cei care au facut eforturi ca acele suflete sa se simta copii!
7.   Observatie trimis de
( 2 iun 2008, 22:13:25
Bravo Hotelului Continental pentru intiativa avuta! Speram ca si altii va vor lua exemplul!
8.   ?????????? trimis de
( 3 iun 2008, 09:18:03
C.............AT, FELICITARI????????????/
9.   De bine trimis de
( 4 iun 2008, 23:32:33
Salut Razvan, important este ca de ZIUA COPIILOR copiii sa se distreze si presupun ca si copilul tau s-a alaturat distractiei de la hotel si s-a simtit sarbatorit.Tu ca parinte te-ai dus acolo pt el.Nu sunt din Suceava dar presupun ca nu au fost multe actiuni de acest gen si daca am dreptate atunci este de toata lauda.In momentul in care nu iti convine mergi in alta parte dar daca nu ai alta optiune...critici.
10.   De rau trimis de
( 4 iun 2008, 23:37:25
priivtor la comentariul:"C...AT, FELICITARI " nu poate exista decit un singur raspuns la fel de necioplit : POFTA BUNA CELUI CARE L-A TRIMIS.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei