Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După negociere

Salarii mai mari pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salariaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava vor primi salarii mai mari. În cadrul şedinţei de negociere a Contractului Colectiv de Muncă la nivelul DGASPC Suceava, angajatorul şi sindicatele reprezentative ale salariaţilor au finalizat miercuri, 28 mai, negocierile şi au semnat Contractul Colectiv de Muncă la nivel de unitate.

Directorul executiv al DGASPC Suceava, Gheorghe Straton, a declarat că au fost modificate în favoarea angajaţilor DGASPC Suceava capitolele privind „salarizarea şi alte drepturi salariale”, „timpul de muncă şi timpul de odihnă”, precum şi cel vizând „protecţia socială a salariaţilor, membri ai sindicatelor semnatare ale contractului colectiv de muncă”.

„Angajaţii au obţinut în urma negocierilor creşteri salariale între 20% şi 75% la salariul de bază, corelate cu natura muncii pe care o desfăşoară (copil normal sau copil cu dizabilităţi), dar şi alte beneficii”, a spus Gheorghe Straton.

 

Tichete în valoare de 50 de lei

Tot miercuri s-a stabilit acordarea unui salariu de bază plătit de unitate părinţilor pentru naşterea fiecărui copil.

Asistenţii maternali profesionişti vor beneficia de un spor de 15% la salariul de bază pentru munca nenormată în perioada în care au în plasament copii şi o compensaţie bănească aferentă zilelor de concediu în care au avut copii în plasament.

Salariaţii care se pensionează pentru limită de vârstă primesc o indemnizaţie egală cu cel puţin dublul salariului de bază avut în ultima lună de activitate.

„În cazul în care există prevederi legislative privind acordarea limitativă a tichetelor de masă, se vor acorda tichete cadou în valoare de 50 de lei (de 6 ori pe an: Crăciun, Revelion, Paşte, 1 Mai, 1 Decembrie şi la plecarea în concediu de odihnă). Acestea sunt o parte din beneficiile pe care le vor avea salariaţii DGASPC Suceava, restul fiind detaliate în contractul colectiv de muncă”, a mai completat şeful Direcţiei de Asistenţă Socială Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salarii mai mari pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Salarii mai mari pentru angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(30 mai 2008, 11:57:32
De nu erau duminica alegerile ,mai aveati de asteptat maririle ce trebuiau acordate inca din ianuarie!Un asistent maternal cu un singur copil,fara dizabilitati,ia salariu de merit!!!!!!!!!!!!!CUMETRIICUNO e preoteasa dinDGASPC????????????
2.   Salariile trimis de
(30 mai 2008, 12:39:44
hai dle nu ne mai amagiti si cu tichete si cu salariu ca ptr un asistent maternal nu exista asa ceve si copii sint la noi 24 din 24 si pe cartea de munca ce avem si unde e concediul de odihna eu de 6 ani niciodata ni am avut concediu si nici bani nu ni sa dat asa ca sintem satui de promisiuni si de minciuni si ce sa mai spunem si de tichete de masa nici ovorba ca stim ca asa va fi fara nimic ca si pina acuma ca imediat ne spune ca ni sa merit alocatia si ce mai vrem nu ne convine ne ia copilui si trebuie sa tacem
3.   Era odata trimis de
(30 mai 2008, 13:39:17
Era odata o dgaspc in slujba copilului aflat in dificultate.Aceeasi institutie s-a transformat peste noapte in aparator inversunat al tronului consiliului judetean,ca de,cu rudele se face treaba si cu promisiuni.Nu-i asazicea odioasa Lenuta Ceausescu.Si uite-asa domnesc fericiti, pana la adanci batraneti,ei cu promisiunile,voi cu speranta.......
4.   Era odata trimis de
(30 mai 2008, 13:54:53
foarte bine ziceti sa va dea dzeu sanatate sa stiti ca traim cu speranta pentru ca la urma urmei sintem salariati si poate ca sintem implicati si noi ca de fapt multi alti in cite sa ne facem in rate sau si in banci poate dar ce sa facem trebuie sa tacem si nu poti spune chiar multe ca sint totusi multe probleme dar ....SPERAM IN BINE....
5.   Salarii trimis de
(30 mai 2008, 16:47:33
totul este minciuna nu o sa le dea nici un salariu marit oare nu au sindicat sa le caute drepturile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei