Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2008 - Anul XIII, nr. 116 (3797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Peste 3000 de elevi au picat la teza cu subiect unic la limba română

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teza cu subiect unic la limba şi literatura română a creat probleme elevilor suceveni din clasele a şaptea şi a opta, având în vedere că numărul şcolarilor care nu au reuşit să ia cel puţin nota cinci depăşeşte 3000 de elevi.

Potrivit statisticilor furnizate de către Inspectoratul Şcolar Suceava, 1678 de elevi de clasa a şaptea şi 1898 de elevi din clasa a opta au obţinut note sub cinci la teza la limba română. La clasa a şaptea, promovabilitatea la teza de română în rândul elevilor suceveni este de 84,20%, iar la clasa a opta rata promovabilităţii este şi mai mică, şi anume 80,64%.

Dacă numărul total al picaţilor la teza de limba şi literatura română este de 3576 de elevi, tot la aceeaşi teză se poate spune că „a plouat” cu note de cinci şi şase. Astfel, la clasa a şaptea s-au obţinut 1442 note de cinci, 1482 note de şase, peste 1300 de note de şapte. Au fost şi elevi suceveni de clasa a şaptea care au reuşit să ia note de nouă şi de zece la teza la limba română. 952 de elevi au obţinut nota nouă şi 215 elevi au luat nota zece.

Şi la clasa a opta rezultatele elevilor sunt asemănătoare cu cele ale colegilor lor mai mici. Aproape 2000 dintre elevi au picat, iar numărul notelor de cinci şi şase a dominat lista cu rezultate. S-au obţinut 1406 note de cinci şi 1321 note de şase. Şi la clasa a opta au fost aproximativ 1000 de elevi care au luat nota nouă şi 345 de elevi care au luat nota zece.

 

Picaţii pot da teza într-o sesiune specială

Alţi 1400 de elevi din clasele a şaptea şi a opta nu au reuşit să ia minimi nota cinci la teza la matematică.

Cei mai mulţi dintre cei picaţi la această probă, şi anume 1075 de elevi, sunt din clasele a şaptea, în timp ce din clasele a opta au picat 372 de elevi. Rata promovabilităţii la teza de matematică este de 87,06% în rândul elevilor de clasa a şaptea şi de 95,49% în rândul elevilor de clasa a opta.

Totodată, 272 de elevi de clasa a şaptea şi 624 de elevi din clasa a opta au luat nota zece la teza la matematică.

Elevii care au picat una sau toate probele la tezele cu subiect unic din acest semestru au posibilitatea să le susţină în cadrul unei sesiuni speciale de testare, sesiune care va începe pe 23 mai.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 3000 de elevi au picat la teza cu subiect unic la limba română.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 3000 de elevi au picat la teza cu subiect unic la limba română0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concluzia trimis de
(20 mai 2008, 21:03:56
Dupa ce acuma citava vreme anumiti profi de romana erau sanctionati pentru supraevaluarea tezelor corectate, acuma incep sa apara procente mai aproape de adevar!

Oricum, tot e foarte mult!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei