Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Împuternicire

Asociaţiile de proprietari, mandat de viză pentru deconturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţiile de locatari/ proprietari din municipiul Suceava au fost mandatate de primarul oraşului, Ion Lungu, să supervizeze situaţiile de lucrări efectuate pentru readucerea terenurilor la starea iniţială, după instalarea conductelor de termoficare.

Lungu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că deşi asociaţiile nu sunt parte în contractele de reabilitare a instalaţiilor de termoficare, le-a dat totuşi acestora mandat de viză pentru a evita eventualele reclamaţii ulterioare.

“Nici un decont final pe lucrările de termoficare nu se va face fără viza celor de la asociaţiile de proprietari, chiar dacă nu sunt parte în contract. Să nu mai avem reclamaţii că nu s-au făcut lucrări de calitate”, a declarat primarul Lungu.

El a mai precizat că până la termenul preconizat iniţial, 15 aprilie, în majoritatea situaţiilor unde s-a intervenit pentru înlocuirea conductelor terenul va fi readus la starea iniţială şi aleile vor fi refăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţiile de proprietari, mandat de viză pentru deconturi.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociaţiile de proprietari, mandat de viză pentru deconturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   F tare trimis de
(11 apr 2008, 12:27:42
desi nu asociatiile ar trebui sa ofere acest feedback, e bine totusi ca s-a gandit cineva si la un observator direct interesat de calitatea lucrarilor de refacere. Sunt curios daca intra si strazile in calcul. Pentru ca in Burdujeni de exemplu, Strada Tineretului, care a fost asfaltata si era foarte buna, acum este "hasurata" de santuri umplute cu pamant si pietroaie in urma lucrarilor facute de niste "dashtepti" care si-au incasat banutii, iar un urma lor...POTOPUL!!!
2.   Doi trimis de
(11 apr 2008, 15:24:36
corect , domn primar prin ce an se preconizeaza aceste reparatii? adica aducerea lor la starea initiala?
3.   Reparatii absolut necesare trimis de
(11 apr 2008, 22:23:03
nu voi crede nicioadata ce spune lungu in legatura cu aducerea la starea initiala pana nu voi vedea pe alexandru cel bun la bl.b2 refacut locul de joaca pentru copii (acum este o parcare cu prundis) si spatiile verzi refacute, gardul viu repus la locul sau. acum totul este pregatit pentru o parcare intre blocuri.daca lungu crede ca cele zece pansele puse in pamant reprezinta refacerea spatiilor verzi se inseala.

este mult noroi (sau praf). daca reperatiile din suceava sunt toate finalzate in acest fel- da mantuiala- cum a supravegheat lungu lucrarile ?

toate acestea ma determina sa ma gandesc ca lungu este un mare mincinos.

4.   Ce se poate face trimis de
(11 apr 2008, 22:28:42
sunt un locatar de la bloc A 11 str. Marasesti si asi intreba pe domnul primar cum putem scapa de groapa plina de apa din fata blocului nostru , care este plina de mil ce miroase ingrozitor, si nici loc de parcare pentru masini nu este din cauza asta, iar un politai ce sta in blocul respectiv, si care ,,face legea in cartier,,inca isi tine placuta cu parcare platita . Ce drepturi are acesta comparat cu noi ceilalti locatari ? Se poate face ceva cu aceasta groapa mereu plina cu apa ? poate cineva sa impuna respectivului politai sa-si scoata de acolo placuta cu parcare platita?

Va multumim.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei