Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Hochei

Echipa CSM Suceava a primit echipamente sportive de la Skoda

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu cinci săptămâni a promis că se va întoarce la Suceava, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Janos Kurko, a revenit ieri în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a înmâna sportivilor de la Clubul Sportiv Municipal Suceava echipamente complete de joc oferite de sponsorul federaţiei, Skoda.

Evenimentul s-a desfăşurat la sediul dealer-ului Skoda pentru judeţele Suceava şi Botoşani, firma Adria SRL, cea care este unul din principalii sponsori ai echipei CSM Suceava.

Această acţiune face parte dintr-un proiect intitulat „Caravana Skoda”, în care FRHG şi constructorul ceh de maşini urmăresc relansarea hocheiului pe gheaţă din România, un prim pas fiind oferirea de echipamente sportive complete în 13 centre din ţară, printre care au fost incluse două oraşe din judeţ, Suceava şi Rădăuţi. Tinerii hocheişti suceveni au primit 20 de genţi de voiaj cu echipament sportiv, descărcate din maşina ce le-a adus chiar de preşedintele FRHG, Janos Kurko.

„Este pentru prima dată după 1989 când reuşim, cu ajutorul sponsorului Skoda, să împărţim atât de multe echipamente speranţelor hocheiului românesc, acesta fiind doar un prim pas, deoarece în sezonul următor intenţionăm să continuăm acest proiect, tot cu ajutorul Skoda. Prin aceste acţiuni ne dorim să atragem cât mai mulţi copii pe gheaţă, atât din centre active, cum este Suceava, dar şi în cele care deocamdată sunt inactive, un exemplu fiind oraşul Rădăuţi, unde pe vremuri se practica un hochei de calitate şi care sper că va reîncepe activitatea cât mai curând”, a declarat Janos Kurko.

 

Peste 16 ani de colaborare

Preşedintele FRGH a mai adăugat că aşteaptă cu nerăbdare ca Guvernul să aprobe, până la alegeri, proiectul ce urmăreşte modernizarea şi acoperirea mai multor patinoare din ţară, printre care şi Suceava, proiect susţinut împreună cu ANS şi COSR.

Trebuie menţionat că firma Skoda colaborează cu hocheiul internaţional de peste 16 ani, în România devenind partenerul şi sponsorul Federaţiei Române de Hochei în anul 2005.

Skoda este maşina oficială a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă încă din 1992, iar începând cu 1993 a devenit sponsorul principal al Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă, în 2007 împlinindu-se 15 ani de colaborare.

Aceasta este cea mai lungă colaborare între un sponsor principal şi organizatorii unui Campionat Mondial. După Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă de la Moscova, această colaborare a fost recunoscută ca un nou record mondial, fiind înregistrată chiar şi în Guinessbook.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa CSM Suceava a primit echipamente sportive de la Skoda.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa CSM Suceava a primit echipamente sportive de la Skoda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hocheiul lu" peste trimis de
(11 apr 2008, 15:07:43
' ce s-a ales din echipa mare a sucevei au muncit acei copii de la 6-7 ani iar acu nu-i mai baga nimeni in seama erau cativa copii de perspectiva dar nepasarea antrenorilor a dus la destramarea acelei echipe, probabil asa o sa se intample si cu acesti copii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei