Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapidiştii încă speră la locul doi

Vineri, 11 Aprilie 2008 (20:00:57)

Antrenorul secund şi mijlocaşul echipei FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, că jucătorii formaţiei giuleştene încă speră la poziţia a doua, care asigură calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, şi că pentru aceasta trebuie să câştige partida cu CFR Cluj.
  "S-a ajuns la o situaţie imprevizibilă faţă de începutul acestui miniretur. S-au întâmplat multe lucuri pe care nu cred că le anticipa nimeni. Ne aşteaptă un meci foarte important duminică, pentru că din acest moment noi ne gândim foarte departe, că am mai putea spera la locul doi", a spus Pancu.

Daniel Pancu a afirmat că a trecut şi el printr-o experienţă asemănătoare cu cea a formaţiei ardelene pe vremea când se afla la Beşiktaş Istanbul. "Am trăit o asemenea experienţă la Beşiktaş. Aveam 11 puncte avans la sfârşitul turului faţă de Fenerbahce şi la sfârşitul returului am terminat pe trei, nici măcar locul de Liga Campionilor nu l-am mai prins. În acest moment favorită la câştigarea titlului este Steaua. Cred că sunt într-o situaţie foarte grea din punct de vedere psihic. CFR e practic fratele nostru, dar suntem într-un punct care ne dă speranţe. CFR dacă pierde campionatul o face sută la sută din vina ei. Fotbalistic e doar vina lor", a completat mijlocaşul giuleştean, care a adăugat că Rapid avea şanse la titlu dacă mai erau "vreo 15 etape".

Referitor la declaraţiile făcute la finalul partidei cu Poli Iaşi, când a afirmat că Steaua ar merita să câştige titlul de campioană, Pancu a menţionat: "Regret că am fost înţeles greşit. Mă refeream pur fotbalistic, la o mare parte a jucătorilor Stelei, la experienţă, la constanţă. Eu mi-am spus părerea despre clubul Steaua şi nu are rost să revin. Corsicanu' (n.r. - preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu') nu trebuia niciodată să mă trimită la Steaua. E o jignire foarte mare, putea să spună că am greşit".

Atacantul Mugurel Buga este de părere că Rapid nu mai are nimic de pierdut. "Important e să câştigăm la Cluj. Suntem într-o situaţie mai delicată acum având în vedere că diferenţa faţă de CFRe mare. Ne gândim în continuare la locul doi. Nu ştiu ce se va întâmpla şi la jocul cu Steaua. Decizia se poate întoarce în favoarea noastră. Ne jucăm şansa până la capăt, nu avem nimic de pierdut. Dacă batem ne cresc şansele şi ne ajutăm în primul rând pe noi", a adăugat Buga, care a menţionat că Rapid are "şansa porcului de Crăciun" de a primi o decizie favorabilă în "cazul bricheta".

Atacantul Lucian Burdujan este de părere că o victorie în partida cu CFR Cluj le-ar permite giuleştenilor să spere la poziţia a doua în clasament. "Ne dorim să luăm cele trei puncte. Dacă n-o să câştigăm, n-o să mai avem şanse la locul doi. CFR e o echipă foarte bună, dar sperăm să plecăm cu trei puncte ca să mai avem şanse la locul doi", a spus Burdujan.

Partida CFR Cluj - Rapid, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 20.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapidiştii încă speră la locul doi.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapidiştii încă speră la locul doi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei