Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agasant

Avarii pe bandă rulantă pe Magistrala II a Termica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistrala II de agent termic, din zona Pieţei Mari până în zona Maraton, a plesnit, ieri, din nou, la numai câteva ore după ce a fost cârpită.

Dacă avaria care s-a petrecut miercuri, în jurul prânzului, a fost remediată şi oamenii au primit căldură în case puţin după miezul nopţii, ieri dimineaţă conducta s-a spart din nou. De data aceasta a fost necesară şi intervenţia maşinii de pompieri de la Termica pentru a scoate apa din canal şi a-l face accesibil pentru muncitori.

Conform directorului societăţii de termoficare Termica SA, Constantin Plăcintă, noua fisură a apărut la circa 10 metri distanţă de cea precedentă. Plăcintă a afirmat că joi, până seara, echipele sale de intervenţie vor remedia defecţiunea, dar asta nu înseamnă că nu se va produce alta în cel mai scurt timp. El a precizat că întreaga conductă, din zona Pieţei Mari până la Maraton, trebuie înlocuită şi că aceasta face parte din cei 5,8 km de reţea care ar fi trebuit reabilitată prin proiectul “Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene”. “Conducta este foarte subţire, nu mai ai ce repara”, a arătat Plăcintă.

Pe lângă disconfortul pe care îl produce celor din locuinţele racordate la Magistrala II, Termica înregistrează şi pierderi mari deoarece în astfel de situaţii se goleşte foarte multă apă caldă din conducte, pentru intervenţii, or acestea trebuie plătite de cineva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avarii pe bandă rulantă pe Magistrala II a Termica.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Avarii pe bandă rulantă pe Magistrala II a Termica1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doi trimis de
(11 apr 2008, 15:10:35
da cineva nu trebuie sa plateasca niste bani ? Cineva nu trebuie sa cistige? Oare cind o sa avem si noi oameni competenti la conducerea institutiilor mari din SV?

ALOOO BABALICILOR COMUNISTI JOS CU VOI SI LASATI PUIETUL NOU SA CONDUCA
2.   AVARII DE LA TERMICA trimis de
(11 apr 2008, 15:49:53
AVARII PESTE AVARII ! Peste AVARIILE de la conducte, mai sar si AVARII de la TERMICA, cu lucrari facute, in stilul caracteristic, DE MANTUIALA, SCUMPE si PROASTE, fara nici o garantie, decat cea a PRETURILOR INIMAGINABILE !!! Placinta, o sa-si mai dea un PREMIU de cateva sute de milioane pentru aceste interventii ! AVARII la AVARI !
3.   E timpul trimis de
(11 apr 2008, 18:20:59
S-a facut cald afara,de ce basca mea nu incepeti lucrul la reabilitare?Cand o veti face,cand da la toamna bruma?Jegosi ordinari,nu v-ati saturat de furat si de stat degeaba pe banii si munca noastra???Sau asteptati alegerile,ca sa stiti cine strange caimacul....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei