Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident stupid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Dorneşti şi-a distrus maşina, după ce a fost orbit cu farurile de un alt autoturism şi a provocat un accident rutier.
Vineri seară, în jurul orei 21:20, Ion C., în vârstă de 29 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia 1310, pe strada Alexandru cel Bun, din oraşul Siret. La un moment dat, şoferul de pe Dacie a fost orbit de luminile unui autovehicul care circula din sens invers, determinându-l să vireze dreapta. Din nefericire însă, Dacia a intrat în coliziune faţă-spate cu o semiremorcă marca Daf, înmatriculată în Bulgaria, care staţiona într-o coloană de tiruri, ce aşteptau intrarea în Vama Siret.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, din impact a rezultat rănirea lui Ion C., care necesită între 7 şi 9 zile de îngrijiri medicale, precum şi avarierea în proporţie de 80% a autoturismului şi uşoară a semiremorcii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident stupid.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Accident stupid3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nasol trimis de
(10 mar 2008, 18:49:22
Sunt unii smecheri cica ce au masini straine si circula prin oras cu farurile pe pozitie lunga si de le aprinzi in fata lor si tu farurile pe faza lunga ei iti aprind si halogenele ce le au sub bara de protectie si te orbesc de tot. In loc sa circule regulamentar mai merg si cu faza lunga, si mai ales pe 2 benzi de mers

2.   Soferi???? trimis de
(10 mar 2008, 19:31:23
Nu s-a gasit nimeni sa se dea jos odata si sa-i dea o mama de bataie la asa soferi.Stiti vorba:,,Decat sa planga mama,mai bine sa planga masa(mama lui)".Bulevardul este luminat si ei umbla cu faza lunga .Chorii naibii.
3.   Pentru POLITIA de CIRCULATIE !!! trimis de
(10 mar 2008, 21:12:05
un lucru doresc sa va ...AMINTESC domnilor de la POLITIA DE CIRCULATIE ;

circularea cu HALOGENELE APRINSE este interzisa pe timp de zi si de NOAPTE daca este VREME BUNA (adica nu ploua si nu este ceata) !!!!!

o gramada de IDIOTI circula cu HALOGENELE APRINSE pe timp de zi si de noapte fara nici un...motiv , orbind participantii la trafic de pe sens opus si culmea ca politia HABAR N-ARE ca asta e o incalcare a regulilor de circulatie !!

pentru cei car n-au habar : este interzisa folosirea HALOGENELOR (in special noaptea) daca nu ploua sau nu este ceata !!!

4.   Da....da.... trimis de
(10 mar 2008, 21:14:08
cezarik....aja ceva:D
5.   :)))))) trimis de
(10 mar 2008, 21:37:32
Bai mincinosilor!!!Ala facea curse de a intrat in camion!! Era un teribilist!!!Asta miroase a musamalizare.Si daca nu ma insel era si politist de frontiera!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte