Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Furnizarea apei de Berchişeşti se va face din 31 martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc în cartierul Burdujeni şi o parte dintre cei din cartierul Iţcani se vor putea bucura în această lună, pentru prima dată, de apă potabilă de cea mai bună calitate, din sursa Berchişeşti.

Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, lucrările la noua reţea de aducţiune a apei pentru cel mai mare cartier din municipiu se apropie de final, astfel încât, furnizarea apei din sursa Berchişeşti poate să înceapă din 31 martie.

„Conductele sunt deja montate, urmând să fie realizate doar racordurile. Cel mai probabil, în noaptea de 11, spre 12 martie, ACET va face racordul la reţea. Cetăţenii afectaţi vor fi anunţaţi din timp asupra acestei intervenţii, pentru a-şi putea face rezerve de apă potabilă”, a declarat primarul Ion Lungu.

Edilul şef al Sucevei a precizat că pentru instituţii importante, precum Spitalul Judeţean de Urgenţă, care se alimentează cu apă din magistrala la care se vor realiza racordurile, se vor găsi „surse alternative de alimentare cu apă”.

În perioada 12 – 30 martie, se vor face probe pe magistrala cuprinsă între zona Spitalului Judeţean şi cartierul Burdujeni, prin Şcheia. Prin aceste lucrări se va renunţa la alimentarea cu apă a cartierului Burdujeni din sursa Mihoveni, care a fost proiectată pentru a furniza apă industrială.

Extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile de Berchişeşti spre Burdujeni s-a realizat pe un traseu de 8,6 kilometri lungime, cu o conductă de 450 mm diametru, lucrările fiind executate parţial în intravilanul municipiului Suceava, pe strada Ştefan cel Mare, în cartierul Iţcani, pe str. Constantin Moraru, în cartierul Burdujeni pe strada Gheorghe Doja şi parţial pe teritoriul comunei Şcheia, în lungul drumului DC 74.

Valoarea lucrărilor, începute în primăvara anului trecut şi adjudecate la licitaţie de firma Instcomp, se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea apei de Berchişeşti se va face din 31 martie.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizarea apei de Berchişeşti se va face din 31 martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu mai laudti, ca nu-i chiar asa!... trimis de
( 7 mar 2008, 12:31:01
De ce laudati apa de Berchisesti ca este extraordinara, cind, se stie ca nu-i chiar asa.!..O fi ea buna, vara ,ca-i rece, dar, clorul, clorul bagat fara rusine si bun simt, microorganismele si petricelile care infunda des apometrile si sitele de la chiuvete etc. ,ce spuneti!?

Paoate or mai fi si altele, dar sunt bine tinute la secret!
1.1  RE: Nu mai laudti, ca nu-i chiar asa!... trimis de
( 7 mar 2008, 16:07:00
Atunci ramai cu apa aia din burdujeni si fa mancare cu aia,daca nici asta nu iti place.macar asta de la berchisesti e cat de cat mai buna.
2.   A trimis de
( 7 mar 2008, 14:39:03
balaurii care ies noaptea si te mananca buhuhuuuuu
3.   W trimis de
( 7 mar 2008, 19:04:16
Apa de Berchisesti adevarat este buna problema cred ca este ca nu face fata si la consumul din burdujeni fiind nevoiti sa o amestice cu cea din balta.
4.   APA DE BERCHISESTI trimis de
( 7 mar 2008, 20:59:50
LAURA draga eu am impresia ca tu esti o fetita de apa gata si nici nu stii ce inseamna sa bei apa de la chiuveta,asa ca eu te invit intr-o zi cu soare sa vvezi de unde vine apa de BERCHIESTI;
5.   Z trimis de
( 8 mar 2008, 10:26:44
tat ii ghine tat inaintehappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte