Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vedete în penitenciar

Sutele de suceveni închişi la Botoşani au şansa de a deveni vedete de televiziune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele câteva sute de suceveni deţinuţi în Penitenciarul de maximă siguranţă Botoşani au şansa de a deveni vedete de televiziune printre colegii de carceră. De două zile, conducerea penitenciarului Botoşani a inaugurat postul propriu de televiziune cu circuit închis, proiect realizat cu sprijinul UPC Botoşani, societate care a oferit consultanţă tehnică.

Studioul a fost amenajat într-o cămăruţă de patru metri pătraţi, iar emisia se va face în fiecare celulă, prin intermediul reţelei de cablu.

Televiziunea, care nu are încă un nume, va emite zilnic între orele 9 – 11, iar grila de programe, care urmează să fie stabilită de comun acord cu deţinuţii, va cuprinde emisiuni culturale, divertisment, inclusiv filme.

În perioada următoare, în cadrul penitenciarului urmează să aibă loc un aşa-zis casting, la care să participe toţi deţinuţii care vor să apară pe sticlă şi să devină vedete printre colegii de celulă.

“Existenţa postului de televiziune va facilita informarea persoanelor private de libertate în domeniile ce le privesc direct, respectiv executarea pedepselor, reglementări interne, programe şi activităţi educative, recreative”, a declarat directorul adjunct al departamentul de intervenţie psihosocială din cadrul penitenciarului Botoşani, Cristina Livadariu.

În prezent, dintre cei aproximativ 1000 de deţinuţi încarceraţi la Botoşani, aproximativ 45% sunt din judeţul Suceava.

 

Patru deţinuţi suceveni, în formaţia de muzică a penitenciarului

În clubul penitenciarului de la Botoşani a avut loc, ieri, în jurul orei 11:30, prima ieşire la rampă a formaţiei muzicale formată din deţinuţi. Dintre cei nouă membri ai trupei, patru sunt suceveni.

La sfârşitul anului trecut, unitatea a achiziţionat instrumente muzicale în vederea înfiinţării formaţiei, cei nouă membri pregătindu-se acum de concerte şi în afara penitenciarului.

„Obiectivul general al acestui tip de activităţi îl reprezintă dezvoltarea unor aptitudini şi abilităţi care să faciliteze intervenţia ulterioară, implicarea în acest gen de acţiuni făcându-i mai receptivi faţă de dezvoltarea unor comportamente prosociale”, a declarat directorul Penitenciarului Botoşani, inspectorul şef Marius Hliban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sutele de suceveni închişi la Botoşani au şansa de a deveni vedete de televiziune.
 Vizualizări articol: 1241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sutele de suceveni închişi la Botoşani au şansa de a deveni vedete de televiziune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce frumos! trimis de
( 7 mar 2008, 11:49:56
..........sa de-a Dracu, ca-i mai placut in puscarie decat in libertate, cum vad!
2.   Anda trimis de
( 7 mar 2008, 12:45:11
anduta ti-ar place sa faci o batuta cu strigaturi si sa ai de facut 2 ani la bt.??
3.   Fk trimis de
( 7 mar 2008, 14:06:53
tot asa si iar asa, sa stea la bulau toti sa nu mai vrea sa iasa!
4.   Mda trimis de
( 7 mar 2008, 15:33:23
un mare rahat , dupa ce fac toate tampeniile posibile , tot pe banii nostrii stau si acolo . Executia - cea mai buna metoda
5.   . trimis de
( 7 mar 2008, 16:03:51
pt ce ii mai inchid,daca le fac toate poftele?Nu sunt la puscarie rezervati de toate bucuriile vietii pt ca au gresit?
6.   Comentez trimis de
( 7 mar 2008, 16:14:35
muzica si filme...ce mai !!!!...mai vine si noaptea...ca de, unora le place..!!! alte "metode" care sa-i faca mai receptivi fata de dezvoltarea prosociala, n-au gasit??!!..un canal dunare-marea neagra....sau ceva de genul asta!!! la papusi gonflabile, au dreptul??!! ca pentru violatori ar fi ceva "educativ,recreativ"...!! nu puteti infiinta alt sistem? ca multi din cei eliberati abia asteapta sa se intoarca!! LUATI MASURI MAI DRASTICE, CA DE REEDUCAT NU AVETI PE CINE!!
6.1  RE: Comentez trimis de
( 7 mar 2008, 20:24:08
Lasa-i sa vina de acolo odihniti bine, ingrasati si numai buni iarasi de furat si de dat in cap. Doar suntem o tara cu drepturi care trebuie respectate nu ? Nu va chinuiti sa va ganditi la ei ca vor avea ei grija sa se gandeasca la voi cand vor iesi. Noapte buna !

P.S. Dati drumul la caine in curte !
7.   Rumani criminali trimis de
( 7 mar 2008, 21:25:19
tilhari,hotzi,ucigasi tirfe de toate gasiti acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte