Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mar 2008 - Anul XIII, nr. 56 (3737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ

A furat dalele montate pe albia unui pârâu pentru a-şi pava curtea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cioban care lucra la o stână aflată în apropierea municipiului Fălticeni a furat dalele de beton montate pe albia unui pârâu amenajat de către primăria din localitate. Individul, Marian Petrică I., în vârstă de 20 de ani, din comuna Preuteşti, a recunoscut că furase dalele pentru a le folosi la pavarea curţii gospodăriei familiei sale.

Miercuri, în jurul orei 12.30, membrii unei patrule a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, aflată în misiune de patrulare în Fălticeni, au încercat să oprească o căruţă în care erau transportate dale de beton. Individul din atelaj a dat imediat bice cailor, sperând că va scăpa. Văzând că jandarmii îl urmăresc, acesta a oprit, în cele din urmă. Cum nu a putut justifica provenienţa celor 19 dale de beton pe care le avea în căruţă, tânărul a recunoscut într-un final că le-a furat din pârâu pentru a-şi pava curtea.

Prejudiciul a fost evaluat de lucrătorii primăriei la 400 de lei.

„Tânărului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni”, a declarat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A furat dalele montate pe albia unui pârâu pentru a-şi pava curtea.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A furat dalele montate pe albia unui pârâu pentru a-şi pava curtea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   F bine trimis de
( 7 mar 2008, 14:54:05
perfect,strasnica captura a facut jandarmeria,pt citeva dale cred ca primeste ceva puscarie dar pt citeva mii de dale furate in timp ce se renova gara burdujeni nu actioneaza si nu a actionat nimeni si doar politia feroviara era la doi pasi sau poate au avut nevoie chiar politistii si jandarmii de materiale
1.1  RE: F bine trimis de
( 7 mar 2008, 17:30:09
Daca dalele erau proprietate a ta cum reactionai sau cum mai comentai? Foarte bine ca i-a prins! Felicitari jandarmilor!
2.   . trimis de
( 7 mar 2008, 16:17:42
si la toamna se plange ca ii intra apa in casa
3.   Rusine hot ruman trimis de
( 7 mar 2008, 21:22:44
rumanu daca nu fura nu e ruman.

e ciobanu era rom ca mine? Nu era ruman verde cioban prost si hot. daca la toamna vin inundatiile ce-i pasa prostului de cioban ca se duc casele oamenilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu ciuperci în crustă 4 porţii - 70 minute 1 pui potrivit1 lingură făină2 linguri unt1 lingură ulei2 cepe250g ciuperci50ml vin alb100ml smântână1 lingură pătrunjel verde1 lămâie1 ou200g aluat de foitaj Dezosaţi puiul şi... Citeşte