Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transport ilegal de persoane

Poliţiştii pleacă la vânătoare de „piraţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava îşi va trimite subordonaţii la vânătoare de „piraţi”, în cadrul unei acţiuni de amploare menite să ducă la eradicarea transportului ilegal de persoane.

În acest sens, în cursul zilei de astăzi, mai marii Poliţiei se vor întâlni cu reprezentanţi din cadrul Autorităţii Rutiere Române, Gărzii Financiare, Direcţiei Finanţelor Publice, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi al Primăriei Suceava, urmând a pune la cale o serie de controale fulger şi a stabili misiunea fiecărei instituţii în parte în cadrul acţiunii.

Totodată, în urma întâlnirii de astăzi, reprezentanţii instituţiilor mai sus enumerate vor discuta despre eficientizarea actului de control prin constituirea unor echipe mixte, precum şi iniţierea unor campanii de informare de informare a cetăţenilor asupra riscurilor la care se expun atunci când se urcă în maşinile transportatorilor ilegali.

„Multe dintre maşini au serioase probleme tehnice, şoferii nu deţin asigurare de persoane sau de bagaje şi nu sunt atestaţi pentru transportul de persoane. Aceşti transportatori ilegali nu au controalele psihologice periodice, de cele mai multe ori sunt obosiţi, nervoşi şi dau dovadă de teribilism în trafic. Singura atenţie o dau câştigurilor lor, cu o lipsă de responsabilitate gravă faţă de viaţa şi securitatea pasagerilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Alin Botezatu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii pleacă la vânătoare de „piraţi”.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Poliţiştii pleacă la vânătoare de „piraţi”3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pirati trimis de
( 7 feb 2008, 12:42:49
rerificati in cart G> ENESCU in fata la MOBILA si magazinul VLADROM[ piese auto] o sa-i gaiti in mod au masinile parcate pe trotuar
2.   Pirati trimis de
( 7 feb 2008, 12:48:26
veniti si in burdujeni ca gasiti masinile parcate pe trotuare si nu ai loc sa circuli de pirati va rog luati masuri nu luati spaga de la pirati ca sai lasati in pace.

3.   DA DA DA trimis de
( 7 feb 2008, 13:04:13
Inainte de a porni la vanatoarea de "pirati" puneti acolo unde e nevoie autobuze sau microbuze pentru satele, comunele apropiate Sucevei unde nu exista mijloc de transport(ex. Ipotesti) unde zilnic esti obligat sa mergi la servici pe jos riscand sa fii atacat de caini vagabonzi si apoi sa porniti la vanatoare.
3.1  RE: DA DA DA trimis de
( 7 feb 2008, 22:01:36
nu e vorba de "pirati". oamenii castiga o bucata de paine. calatorul alegecu cine merge. fapul ca nu platesc soferii taxe sa aiba din ce huzuri militienii, asta ii doare.

in plus, asa arata ei (militienii) ca nu iau bani degeaba, ca si in scandalul cu ruginiturile de la mizeu, de ieri.
4.   Bravo trimis de
( 7 feb 2008, 13:56:13
bine domnilor ca ati sesizat si voi intr-un final cum sta treaba cu piratii , eu unul am obosit sa tot aduc referire la transportul ilegal care se face in com. MOARA de catre acei pirati care stau la fostul MOTO-VELO, si te jupoaie de bani ca sa te duca pana la primarie, caci mai departe nu merge, si cand vii in oras drumul se termina la moto-velo , unde se uita trecatorii ca la urs cand incep sa coboare dintr-o amarata de dacie cate 5, 6, 7, persoane, santem de mai mare rusinea sa fim la 5km de oras si sa nu avem un mijloc de transport in comun care sa transporte persoanele de la un capat la celalalt al rutei, rusine...................
5.   Nu serios... trimis de
( 7 feb 2008, 14:44:28
Va invit si la intersectia Mitropoliei cu Tudor Vladimirescu, unde ca dupa ce este un trafic infernal datorita sensului unic, se stie care si de ce, nu poti intra efectiv pe straduta aia de masini si microbuze si diversi pasageri care stau de vorba in mijlocul drumului. Abia cand o sa vad acolo macar 2 zile liber se poate vorbi de rezultate concrete.
6.   Ajutati la stringerea piratilor trimis de
( 7 feb 2008, 14:54:07
Va rog scrieti numere de inmatriculare a masinilor care fac piraterie, ca cineva de la autoritati o sa le vada
7.   Sofer trimis de
( 7 feb 2008, 14:54:54
E treaba organelor abilitate sa-i identifice pe transportatorii clandestini si sa-i sanctioneze sau nu dar este treaba Politiei sa asigure buna circulatie pe toate arterele .

Daca vrei sa intri pe strada Tudor Vladimirescu prin fata hotelului Balada, trebuie sa ai mare grija sa nu accidentezi vreun sofer care asteapta clienti pentru Ipotesti sau Bosanci; asta daca mai ai loc de intrare din cauza masinilor parcate si pe o parte si pe cealalta a strazii, pe trotuare, cu portierele deschise in asteptarea clientilor. Politia doar ne anunta ca mai are in agenda o activitate ca sa nu credem ca ne mananca banii degeaba. Printre acesti transportatori ilegali se afla chiar fosti politisti asa ca treaba cu sanctiunile ramane moarta. Au mai fost astfel de actiuni fara nici o finalitate. Acolo (in fata la Balada) sunt aceiasi oameni care fac transport de persoane de cativa ani, desi cred ca azi am vazut si ceva fete noi...
8.   Pentru un operator legal trimis de
( 7 feb 2008, 15:32:03
domnule operator, ducetiva in fata lo moto-velo si o sa vedeti acolo toate masinile care transporta persoane ilegal , nu e nevoie sa va dam noi numerele o sa vedeti toate rablele de masini de dacii si mergeti si dv. o plimbare pana la MOARA si o sa vedeti ce siguranta va ofera , calatorie placuta....................
9.   Pt autoritati trimis de
( 7 feb 2008, 15:57:38
asigurati mai intai un transport civilizat catre loc.limitrofe la intervale orare, dupa care o sa constatati ca acesti ''PIRATI'' vor renunta singuri,nemaiavand obiectul muncii.Dar mai bine pol.rom. mai ia o spaga, mai da o amenda, mai ia o spaga...
10.   Si un transport legal de kkt!!!!! trimis de
( 7 feb 2008, 16:56:29
Ea mai mergeti in control si pe la firmulitele alea de transport persoane national si international,sa vedeti acolo ce nereguli gasiti!!!Exemplu:D.M.V.,ATLASS si toti ceilalti care saracii de ei nici la bani nu se mai gandesc.Nici in p-u-l-a nui doare de clienti de bagajele si de drepturile calatorilor!!!Ea mergeti de curiozitate in incinta hotelului BUCOVINA,la receptie este si casa de bilete pentru Bucuresti!!!! Receptionera o cocoana foarte intepata si inacrita care daca o intrebi ceva de cum e cu transportul si ce servici iti ofera daca calatoresti cu ei, osa te repezeasca si o sa te trimita sa calatoresti cu trenul da ca nuti convine!!!Vine seara cind trebuie sa te ambarci in hautomorocarul si astepti ca boul tu si altii in fata masini din fata hotelului pana isi aduce aminte soferul sa se intoarca de la masa si du pe aia cosmarul incepe.Se opreste la Falticeni sta juma de ora si nu spune la nimeni nimic ca nu cumva sa te duci la W.C. tre sa te pe tine.Poveste lunga!
11.   Aveti un siteu de tot kkt-ul!!!! trimis de
( 7 feb 2008, 17:19:34
CE COMUNISTI SANTETI VOI ASTEA DE LA MONITORUL VATI BAGAT UN PROGRAM DE CENZURA PE SERVER !!!!!CA OSA SCRIEM CA IN BANCUL ALA CU SIRIENII CARE VENISERA SA FACA FACULTATEA DE MEDICINA LA BUCURESTI PE VREMEA LU CEASCA SI PENTRU CA STIAU CA LI SE CITESC SCRISORILE DE CATRE S.R.I. AU ANCERCAT SA LE CODIFICE EXEMPLU:CE ERA DE BINE CU AL BASTRU SI CE E DE RAU CU ROSU!!!EI SI AU SCRIS CU ALBASTRU SCRISOAREA ....CA SE TRAIESTE FF BINE IE DE MANCARE DE INBRACAT DISTRACTIA E LA TOT PASU NU SE FACE URA DE RASA SAU RELIGIE OAMENII SANT BOGATI SI GRASI GASESTI DE TOATE ,NUMAI CERNEALA, PASTA DE PIX SAU TUS ROSU NU GASESTI!!!!! NOI O SA TREBUIASCA SA SCRIEM CU LITERE MAI CE E DE RAU SI CU LITERE MICI CE E DE BINE!!!!! LIBERTATEA PRESEI DAR NU SI CE IE SCRIS IN EA... NOI SA VA INFORMAM SI VOI SANE DEZIMFORMATI SI BANII SA NII LUATI!!!! HAI PA SI SA TRAITI BINE IN REPUBLICA SOCIALISTA SI COMUNISTA ROMANICA!!!!!
12.   Piratii sunt salvatori trimis de
( 7 feb 2008, 19:49:48
Foarte frumoase si bune aceste actiuni de stirpire a pirayeriei auto. Dar v-ati gindit ca pentru multe calatori aceste curse sunt adevarata salvare? Sunt trasee pe care nu circula decit curse rapide, care au pretentie de intercity. Pentru cineva care vrea sa ajunga de la Draguseni la suceava, calatoria se transforma intr-o adevarata aventura. Te trezesti pe la 5.30 dimineata, la 6.30 te postezi in statia aferenta localitatii si astepti sa vina minunatele microbuze Intertrans. Si trece primul, si al doilea, al treilea op[reste, dar cum nu prea ai tehnica necesara sa deschizi portiera culiusanta ramii ca prostul in statie. In sfirsit opreste al patrulea microbuz si un spilcuit parfumat iti adreseaza trei cuvinte si un kil de dispret de parca ai fi ciumat. Vai de al de nu merge la Suceava sau cel putin la Falticeni. Incepe potopul gen ...asta e cursa rapida ...de ce nu asteptati locala, care locala afost eliminata de concurenta pe care o practica firma de care aapartine spilcuitul.
13.   Piratii sunt salvatori, cap.II trimis de
( 7 feb 2008, 19:51:34
Ajungi cu chiu cu vai la destinatie. Iti rezolvi problemele si vii in autogara, dar numai pe considerentul ca este loc pentru toti, pentru ca incepe chinul. Spre Draguseni, numai Intercity (Suceava -Iasi). Aici te intimpina un buldog pe nume Marcel, Nea Marcel, care iti spune clar ca nu ai ce cauta in masina; mai intii rezervarile si asa mai departe. Si pleaca primul micro fara tine, si al doilea, si al treilea si te lasi pagubas, strabati drumul(pe jos sau cu taxiul) pina la Metro si acolo te simti Dumnezeu cind te vezi urcat intr-o masina pirat alaturi de alti 4 indivizi. Ajungi in Falticeni, la BCR si de acolo pe jos pina in bariera, unde mai stai vreo doua ore ca sa gasesti un alt pirat care sa te duca acasa. Ajungi in satul de bastina pe la orele 16-17, flamind, rupt de oboseala si incepi sa te gindesti cu drag la sfinti, cruci si anafura, chestii sfinte pe care le trimiti tot cu drag cui se nimereste. Asa ca , domnilor, de fapt :Cine sunt adevaratii pirati?

14.   Nedumeriri trimis de
( 7 feb 2008, 20:17:51
Desteptilor ca sa eliminati pirateriea din transportul de persoane, puneti microbuze la toate iesirile din oeas care sa plece d in 10 in 10 minute la preturi mai mici, si veti constata reducerea drastica a pirateriei in transportul de persoane. Pina atunci cei care practica aceasta piraterie cistiga si ei o bucata de piine si nu-ti baga mina in buzunar. Cele mai mari furturi si evaziune fiscala aici se intinpla. Asta pentru ca sintem un popor de prosti sau mai bine zis sintem considerati niste prosti.
15.   Pot sa iau si eu calatori trimis de
( 7 feb 2008, 21:06:20
am o bicicleta si o taraboanta ca o motocicleta cu atas,bag si cinci calatori,nu dau bilete asa ca prindeti ma,sunt nepot cu sefu asa ca degeaba ma opriti...in trafic..daca ma vedeti faceti din mana
16.   Curse trimis de
( 7 feb 2008, 21:16:54
puneti mijloace de transport peste tot si apoi faceti controale
17.   Revin in forta trimis de
( 7 feb 2008, 21:56:45


35. nu v-am spus? trimis de DETECTIVUL (2008-02-07, 21:54:08)

va ziceam ieri ca monitorul si politia sunt pe o mana. ieri textul de sub fotografia de pe site spunea clar ca sunt armele de la muzeu:"arme de foc ilegale de la un muzeu" , sau ceva de genul asta.. azi l-au schimbat, sa fie mai putin "acuzator". fiindca l-au schimbat, recunosc implicit ca textul de ieri nu era corect, deci nu alea sunt armele de la muzeu. atunci de ce le-au afisat acolo

18.   Cum se demonstreaza pirateria asta? trimis de
( 8 feb 2008, 01:32:47
eu, daca vreau sa iau gratis in fiecare zi oameni, sa-i ajut, ca oricum fac drumul de cateva ori, risc sa iau amenda?
19.   Veniti si la maraton dimineata trimis de
( 8 feb 2008, 10:00:12
Veniti si pe la maraton dimineata sa vedeti cum sta o dubita visinie care face gura humorului. eu ma duc la servici in scheia si in fiecare dimineata ma tot intreaba daca nu merg la gura humorului. are chiar si soricioaicatongue (nevasta soferului)
20.   Vorbarie goala trimis de
( 8 feb 2008, 10:24:28
Daca totusi se doreste combaterea pirateriei de ce se publica �n ziar intentia politiei ? De cind se pleaca la ,,razboi,, dezvaluind planurile de atac inamicului ?

Praf in ochi , intoxicare , nimeni nu rezolva nimic in tara asta plina de traseisti politici , de contrabandisti , curve , politisti lehamisiti , bugetari ciubucari si ziaristi care nu mai stiu ce sa scrie ca sa vinda ziarul ... Metastaza s-a extins si niciun medic nu mai opereaza ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte