Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minciuni conjugale

Şi-a minţit soţul şi a fugit în străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din oraşul Frasin a aflat zilele trecute de la poliţişti că soţia i-a plecat la muncă în străinătate, deşi lui îi spusese că merge să se interneze la spital.

Poliţiştii din Frasin au fost sesizaţi în urmă cu o săptămână de un bărbat din localitate despre dispariţia misterioasă a soţiei sale, Elena C., în vârstă de 41 de ani.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că soţia sa a plecat de acasă în data de 18 ianuarie a.c., pe motiv că merge să se interneze în spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Cum nu au găsit-o internată la spital, poliţiştii au verificat şi celelalte unităţi medicale din judeţ, însă nu au reuşit să dea de urma dispărutei.

În cele din urmă, oamenii legii au reuşit să o contacteze pe Elena C. chiar pe telefonul mobil al acesteia.

Femeia le-a mărturisit că se află în Grecia, unde a plecat la lucru, precizând că şi-a minţit soţul, întrucât acesta s-ar fi împotrivit. Elena C. le-a spus la telefon oamenilor legii că va reveni în ţară peste trei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a minţit soţul şi a fugit în străinătate.
 Vizualizări articol: 2313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şi-a minţit soţul şi a fugit în străinătate2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(30 ian 2008, 11:38:15
Probabil femeia a incercat sa se autosugestioneze cu chestia cu spitalul pentru ca (probabil) ea stie ca dupa trei luni lipsite de acasa va ajunge acolo. Aspra femeie !!!
2.   A pus-o trimis de
(30 ian 2008, 13:29:13
Femeia trebuia bagat in spital si s-a bagat in Grecia. Se vede cu ochiul liber.
3.   Nu inteleg trimis de
(30 ian 2008, 17:05:44
femeia si-a bagat-o in spital in grecia?? s-au cum?
4.   Toma nu crede... trimis de
(31 ian 2008, 10:16:17
Parerile voastre,dragilor,vi le respect.Acesta este,de fapt,unul din tertipurile folosite de femei (cam ieftin,ce-i drept) pentru a-si fraieri barbatii.Ca ele se cred totdeauna mai destepte.Dar,sa ne gindim ca la comiterea acestora contribuie,de fapt,doi factori:un alt barbat,smecher,care face planul si abia apoi mintea usuratica a femeii.Ca,deh,femeii ii trebuie un pic sa fie laudata sau compatimita-in functie de situatie-si,gata !Ai pus mina pe ea.De aici incolo...Iar ea stie ca fraierul de sot o va crede,mai ales daca va varsa cu pricepere niste lacrimi,acolo.Si,cind te gindesti,ca biata femeie cit de tare se `speteste` pentru casa...``Ca,asa-i,munca femeii nu se vede niciodata!``Zice ea.Pai,desigur,ca o `face` fara stirea fraierului.Dar adevarul e altul.Iar apoi va jura cu mina pe Biblie ca e cinstita.Si trebuie crezuta,nu? `Biata` de ea...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte