Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Pericol

Gheaţă pe trotuarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pericol public pe trotuarele municipiului Suceava. După ninsorile abundente de luni, zăpada topită a îngheţat peste noapte, transformând o mare parte din trotuare în patinoar artificial.

Primele victime ale stratului de gheaţă care a acoperit trotuarele au fost sucevenii care au mers la lucru de dimineaţă. Cum soarele din timpul zilei nu a avut putere să topească stratul de gheaţă, de pericole nu au scăpat nici cei care au avut de circulat prin oraş ceva mai târziu.

Mai mult, din cauza combinaţiei de gheaţă, cu apă dezgheţată, un număr mai mare de suceveni au devenit victime ale gheţuşului, în vreme ce alţii, mai prevăzători, au preferat să ocolească zonele – problemă, chiar de au avut mai mult de mers.

Una din cele mai afectate zone a fost Centrul Sucevei, unde întreaga platformă din faţa Casei de Cultură era ieri un lac de gheaţă, la fel ca şi trotuarele adiacente.

În schimb, acolo unde trotuarele sunt în pantă, ori unde agenţii comerciali şi firma de salubrizare şi-au făcut treaba şi au îndepărtat zăpada de pe trotuare, s-a putut circula fără nici un fel de probleme.

Problema gheţii de pe trotuare ar fi fost rezolvată dacă trotuarele ar fi fost curăţate la timp, ori dacă agenţii economici, sau Rosal, după caz, ar fi împrăştiat ieri, de dimineaţă, material antiderapant (sare şi nisip).

Conform legii, toţi agenţii economici au obligaţia de a curăţa trotuarul din faţa spaţiilor pe care le deţin, atât de zăpada cât şi de gheaţă, dar foarte puţini respectă această decizie, care ar spori siguranţa cetăţenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheaţă pe trotuarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheaţă pe trotuarele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   I-a luat prin surprindere trimis de
(31 ian 2008, 03:29:41
I-a luat prin surprindere pe toti..Mari sunt nenorocirile naturii..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte