Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţi cu ghiozdan

Maşină furată din curtea şcolii de către trei elevi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei elevi ai Grupului Şcolar „Ion Nistor” din oraşul Vicovu de Sus s-au ales cu dosar penal, după ce, ieri dimineaţă, au furat o maşină din curtea şcolii la care învaţă. Autoturismul furat, o Dacie 1310, aparţinea unui coleg de şcoală al celor trei elevi.

Poliţiştii vicoveni au fost sesizaţi, ieri, în jurul orei 10:00, de un I.M, în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Grupul Şcolar „Ion Nistor” din localitate, despre faptul că maşina sa, pe care o lăsase parcată în curtea liceului, a fost furată de persoane necunoscute.

Tânărul le-a spus oamenilor legii că a venit dimineaţă cu maşina la şcoală şi a observat furtul acesteia în pauza de la ora 10:00. Păgubitul le-a mai spus poliţiştilor că hoţilor nu le-a fost greu să-i ia maşina, întrucât o uitase deschisă şi cu cheile în contact.

Fiind vorba despre furtul unui autoturism, poliţiştii vicoveni au dat imediat alarma la Suceava, mai marii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava dispunând organizarea mai multor filtre de control pe toate sensurile de ieşire din zona Vicov.

În mai puţin de o oră, însă, poliţiştii vicoveni au raportat că au găsit maşina şi i-au prins şi pe hoţi, aceştia fiind identificaţi în persoana a trei tineri (L.M., D.C., I.P., toţi în vârstă de 18 ani), colegi de şcoală cu elevul al cărui autoturism l-au furat. Cei trei elevi au mărturisit că au furat maşina pentru o scurtă plimbare la Vicovu de Jos şi că aveau de gând să i-o restituie proprietarului de drept.

Elevii au recunoscut şi faptul că maşina a fost condusă pe rând de doi dintre ei, regretându-şi fapta în faţa oamenilor legii.

Poliţiştii le-au făcut dosar penal pentru furt de folosinţă în formă calificată, autorii fiind cercetaţi în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină furată din curtea şcolii de către trei elevi.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Maşină furată din curtea şcolii de către trei elevi1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vicov RELOADED! trimis de
(30 ian 2008, 11:18:21
Iar VICOV????? Cand se fura ceva in jud. Suceava... hotul trebuie sa fie vicovean. Saptamanal apare un articol despre infractorii din Vicov... ce dracu' e in localitatea aia? Universitate de infractori?
2.   Guiness book trimis de
(30 ian 2008, 12:24:25
Bravo Salgau i-ai prins repede.....cel mai rapid caz rezolvat din istoria politziei> Dar cum stai cu astia care se plimba fara carnete? sau le iei dreptul sa-tzi termini vila? IJP nu se sesizeaza in privintza ta? De ce trebuie sa-tzi fie frica sa circuli noaptea? Suntetzi o stana de politzisti acolo la Vicov si nu facetzi cu schimbul noaptea? Benzina avetzi din partea firmei dar mai mult o folositi sa va deplasatzi la domiciliu decat sa patrulatzi.......Prindetzi hotul si aducetzil la mine ca eu stiu ce sa fac....... Bravo Salgau esti tare...... nu stiu cat o sa te suporte comunitatea locala ca din banii lor esti platit ??????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte