Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Suceava

Politică de convingere privind necesitatea reabilitării termice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Suceava va iniţia, la începutul anului viitor, o campanie de informare privind programul naţional de reabilitare termică a blocurilor. Potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, această campanie va reprezenta şi o politică de convingere a populaţiei de necesitatea şi utilitatea practică a aplicării acestui proiect.

Aceasta a mai precizat că un exemplu edificator este reabilitarea termică a căminului Facultăţii de Construcţii din Bucureşti, unde, ca urmare a reabilitării, factura la încălzire a scăzut cu 42,6%, în contextul în care investiţia a fost de numai 26 de euro pe metru pătrat. Sucevenii au la îndemână exemple de blocuri din municipiul Suceava, reabilitate pe cheltuiala locatarilor sau pe a firmelor ce au mansardat aceste blocuri, unde s-a înregistrat aceeaşi reducere a valorii facturilor.

Programul guvernamental „Termoficare 2006-2009 – calitate şi eficienţă” vizează, printre altele, şi reabilitarea termică a clădirilor. Conform metodologiei programului, asociaţiile de proprietari vor suporta 30% din valoarea totală a proiectului, restul de 67% urmând a fi acoperit din fonduri guvernamentale, prin Ministerul Lucrărilor Publice, şi din bugetul local al municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Politică de convingere privind necesitatea reabilitării termice.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Politică de convingere privind necesitatea reabilitării termice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plimbareata trimis de
(29 dec 2007, 11:51:52
d-na zarojan stie cate camine are facultatea de constructii din bucuresti?

NU,NU STIE NICI MACAR IN CE CARTIER SUNT AMPLASATE ACESTEA

ASA CA MAI BINE ISI TINEA gurita PENTRU RECLAMA LA PANTOFI
2.   Numere trimis de
(29 dec 2007, 12:28:08
In loc sa ne abureasca cu numere stimata doamna ar face bine sa ne dea exemplu de scaderi de facturi in orasul nostru. Daca tot s-au facut atatea blocuri, poate intra cineva dintr-un bloc din asta si ne spune ce economii minunate a facut el la intretinere.

Si, mai bine, sa ne spuna doamna vice, cat dureaza pana obtii banii de la stat si de la consiliul local - cati nervi, cate zile si cata spaga trebuie data ca sa-ti aprobe dosarul. Inutil de spus ca proprietarii trebuie sa suporte TOATE costurile in momentul executarii lucrarilor, urmand ca mai apoi o parte din acestea sa fie decontate de stat. Umblatura foarte multa, multa birocratie ... traim in Romania !

RIP

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte