Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frig

Cea mai geroasă noapte din acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gerul instalat în Suceava de aproape o săptămână a atins punctul culminant în noaptea de joi spre vineri, când mercurul din termometre a coborât în municipiu până la – 15 grade Celsius. Până la această dată, în oraş, în această iarnă, temperatura mai scăzuse doar până la aproape -12 grade.

Pe timpul zilei de joi, temperatura a urcat până la – 5 grade, variaţia de temperatură fiind mare comparativ cu zilele precedente, când între zi şi noapte valorile din termometre nu s-au modificat semnificativ. La nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, stratul de zăpadă s-a menţinut la nivelul de 14 centimetri.

Pe cuprinsul judeţului, temperaturile au fost la fel de scăzute, chiar mai scăzute în unele zone. Cel mai frig a fost la Poiana Stampei, unde în zorii zilei s-au înregistrat – 18 grade Celsius. La Cârlibaba au fost -16 grade, temperaturi asemănătoare fiind în toată zona de munte. Ca de obicei, temperaturi mai blânde au fost în zona oraşului Gura Humorului, unde au fost în jur de -10 grade Celsius, şi la Câmpulung Moldovenesc, unde s-au înregistrat -11,8 grade.

Ca urmare a frigului, pe majoritatea râurilor din judeţ s-au format poduri de gheaţă. În unele zone acestea sunt fragmentate, permiţând circulaţia apei, în timp ce pe unele râuri s-au format poduri compacte, cu grosimi de până la 20 de centimetri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai geroasă noapte din acest an.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Cea mai geroasă noapte din acest an3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...si asta nu-i tot... trimis de
(29 dec 2007, 12:21:23
Ca sa fie tacamul complet, in Burdujeni toata ziua de vineri si bineinteles si toata noaptea nu au fost caldura si apa calda. In 24 de ore nu s-a putut remedia defectiunea. De abia azi dimineata s-au dezmortit caloriferele....
2.   Suceava-renumit oras de cretini trimis de
(29 dec 2007, 13:43:37
cu mare regret va anunt citind comentariile voastre ,nu neaparat de azi,ca orasul comunelor unite; satele unite ale sucevei si botosaniului cum se mai numeste acest targ dupa structura localnicilor ESTE UN MARE ORAS SI RENUMIT DE CRETINI! AVORTONI FACUTI LA BETIE;TOT CE PUTEAU FACE PARINTII VOSTRI CU VOI ERA SA VA TRIMEATA LA SPECIALIZARE LA CANAL-IN CAMPANIA PENTRU O SOCIETATE MAI BUNA SI CU ADEVARATE VALORI!INCERCATI DE NU VA INMULTITI E PACAT TARA TREBUIE SA SE RIDICE ,ESTE DEJA PLINA LA REFUZ DE HOTI SI CRETINI. MAI PROSTI DECAT PREVEDE LEGEA DAR CAT SE POATE DE FUDUI!
2.1  RE: Suceava-renumit oras de cretini trimis de
(29 dec 2007, 15:13:52
Ii dau MARE dreptate lui Gogu... Am stat in multe locuri din tara, mi-a facut placere, dar de fiecare data cand ma intorceam eram tot mai surprins de prostia care poate sa existe aici. Oameni prosti, fudui, orgoliosi, dobitoci, cu alte cuvinte CRETINI care pe deasupra mai sunt rai si invidiosi. va pup.
2.2  RE: Suceava-renumit oras de cretini trimis de
(29 dec 2007, 16:07:06
Nu toata lumea este dupa chipul si asemanarea voastra. Dar descriere vi se potriveste perfect. Invatati sa scrieti corect, mai faceti cateva clase, si o sa vedeti ca puteti sa identificati si altfel de oameni decat voi. Pe meleagurile unde v-a dus soarta ce faceti? goliti gropile de gunoi si cand veniti aici totul "pute" ? Vai de voi bieti napastuiti de soarta! Va compatimesc! (ma adresez celor doua exemplare care au postat mesajele anterioare)
3.   Dar la dorna trimis de
(29 dec 2007, 13:53:16
nu spune nimeni cate grade sunt la vatra dornei,desi cica e statiune .avem aproape 2saptamani de cand in fiecare dimineata oamenii se uita pe termometre si vad intre -14 si -18 grade dar la orice post de televiziune unde e data temperatura sunt -4 sau O grade.Oare de ce trebuie ascuns adevarul si aici?
3.1  RE: Dar la dorna trimis de
(29 dec 2007, 14:52:16
Daca spui ca este frig nu mai vine nimeni in statiune ( pare a fi o strategie , nu crezi ? )

voi de ce parere sunteti ?

4.   Pentru rubrica "ne-am parasit in 200" trimis de
(29 dec 2007, 14:45:52
mai importanti is senatorii si deputatii decat marile legende ale sportului romanesc..nu? de Nicolae Dobrin nu a-ti spus...
5.   Frrriiiiiggggggg trimis de
(30 dec 2007, 10:48:39
nu vau inghetat coaiele?

6.   Vai vai vai trimis de
(30 dec 2007, 15:15:14
da' ce sa zica cei din Svalbard unde pa langa friiig mai e si noapte lunga, neagra, polara de nu-ti vezi varful nasului.

sa cresteti mari in 2008, ca prostia si fudulia nu au patrie nici cetatenie!

7.   Nu este adevarat trimis de
(30 dec 2007, 18:18:24
cea mai geroasa noapte din acest an a fost pe 24 februarie 2007 cand la suceava s-au inregistrat -25 de grade celsius. asta ca sa nu msi scrieti fara sa va informati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte