Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ceaţă deasă

Două maşini şi o căruţă, implicate într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane, un adult şi un minor, au ajuns la spital, după ce-au fost victimele unui accident rutier în care au fost implicate două maşini şi o căruţă.

Nefericitul eveniment s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 03:10. Gheorghe T., în vârstă de 44 de ani, din localitatea Liboca-Ucraina, se afla la volanul unui microbuz marca Mercedes-Benz, pe DN 17, la ieşirea din comuna Dorneşti. La un moment dat, din cauza ceţei, ucraineanul a intrat în coliziune faţă-spate cu o căruţă, condusă de un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Grămeşti.

În urma impactului, au fost rănite alte două persoane din căruţă, un minor de 12 ani (7-8 zile de îngrijiri medicale) şi un bărbat în vârstă de 47 de ani, Ioan H. (13-15 zile), ambii din Grămeşti.

La numai câteva minute după accident, un alt autoturism, Dacia Logan, condus de Adrian L. (19 ani), din comuna Volovăţ, a intrat în căruţa oprită în mijlocul drumului.

Cercetările sunt continuare de poliţiştii din Dorneşti, aceştia urmând să stabilească şi gradul de vinovăţie al celor implicaţi.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini şi o căruţă, implicate într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două maşini şi o căruţă, implicate într-un accident rutier1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   15 ani trimis de
(29 dec 2007, 17:40:32
Interesant .. ce draqu facea un copil de 15 ani la ora 03:10 .... nu destul sunt un pericol pe drumurile publice aceste carute... mai trebuie sa fie conduse de copii de 15 ani si la acea ora si pe Ceata.... ''Politistii rutieri le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, adaptata conditiilor de pe drumuri. Politistii avertizeaza ca, in conditii de ceata, trebuie folosite si luminile de ceata.'' poate ar trebui de adaugat .... la autoturisme senzori de carute si biciclisti ... sau o varianta mai buna politistii locali in asemenea conditii ar trebui sa-si puie fuduletele in Loganurile ce le au in dotare ... si sa supravegheze si a evita asemenea accidente din cauza unor inconstienti ce pleaca cu magaru' la drum nesemnalizat ...
2.   Lumea a treia trimis de
(30 dec 2007, 03:16:50
singura tara din UE unde mai ai carute,si ce pericol pt circulatie reprezinta,vara asta am dat turul europei si unica tara cu carute romania,ar trebui interzise....

nu au nici un cod rutier si coduc copii de 6 ani...interzise ..asta ar trbui interzise

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte