Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recompense

Premiile Clubului de Presă Bucovina

Mai mulţi jurnalişti suceveni au intrat ieri în posesia premiilor acordate anual de Clubul de Presă Bucovina. Aflată la ediţia a VII-a, acţiunea, care s-a desfăşurat în „Club 60”, a vrut să-i recompenseze pe acei ziarişti care s-au remarcat în 2007 prin spirit de iniţiativă, forţă de muncă, prin curajul de a nu lăsa lucrurile să le scape de sub control, prin acţiunile sociale pe care le-au demarat şi dus la bun sfârşit în anul care tocmai se încheie.

Gazetarii premiaţi au fost aleşi de către Clubul de Presă Bucovina (preşedinte Mihai Chira, secretar Nicu Amurăriţei), în funcţie de propunerile pe care le-au făcut jurnaliştii suceveni, de la fiecare publicaţie sau televiziune din Suceava.

Cotidianul „Monitorul de Suceava” a avut în acest an doi câştigători: redactorul Daniela Micuţariu, pentru reportaje şi activitate socială, şi Marius Şuiu  - pentru fotografie de presă.

Au mai fost premiaţi jurnaliştii Dinu Zară (Obiectiv de Suceava), Cristi Marcu (Crai nou), Adriana Dascălu Bulină (Top 91), Cristina Scorţariu („Trei în unu”), pentru activitatea jurnalistică desfăşurată la „Obiectiv de Suceava”, „Suceveanul” şi „Bucovina TV”.

Fotoreporterul Oana Şlemco (Crai nou) a obţinut premiu pentru fotografie de presă, premiu împărţit cu colegul de breaslă Marius Şuiu.

Jurnalistul anului

Dana Humoreanu (Obiectiv de Suceava) a fost desemnată „Jurnalistul anului 2007”.

Ceilalţi doi nominalizaţi la acest premiu au fost: jurnalistul Sergiu Rusu („Monitorul de Suceava”, corespondent „Evenimentul Zilei”, realizator Plus TV – Emisiunea „Zona gri”) şi gazetarul Dumitru Brădăţan, de la Cotidianul „Crai nou”.

Alexandra Beale a obţinut din partea Clubului de Presă „Bucovina” un premiu pentru „Debut în TV” („aşchia nu sare departe de trunchi”, după cum a apreciat preşedintele Clubului, Mihai Chira, Alexandra fiind fiica jurnalistei Dana Beale  -„Crai nou”). Echipa lui Ovidiu Rusu - „Intermedimedia TV” - a obţinut un premiu pentru „prima echipă în toate”.

Mihai Chira a salutat apariţia în acest an unei publicaţii – „Suceveanul” şi a unei noi televiziuni locale ,„Plus TV”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiile Clubului de Presă Bucovina.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Premiile Clubului de Presă Bucovina4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiurea trimis de
(29 dec 2007, 13:27:31
iar din astea?

unii dintre premiati sunt agramati cu un parlit de liceu, mai lasati cu laudele astea ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte