Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festiv

Şedinţă stropită cu şampanie la Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri s-a consumat la Palatul Administrativ ultima şedinţă din acest an a Consiliului Judeţean. Se poate spune că a fost o şedinţă festivă, întrucât a fost stropită la final cu şampanie, iar atmosfera a fost destinsă şi prietenească.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, a ţinut să le mulţumească aleşilor judeţeni pentru activitatea din acest an şi să le transmită succes la alegerile locale de anul viitor.

„Mulţumesc colegilor mei pentru colaborarea din acest an, pentru contribuţia pe care au adus-o la bunul mers al treburilor în judeţ şi la slujirea locuitorilor. Să dea Dumnezeu să avem în 2008 un an bun, multă sănătate şi ne vom lupta să redevenim consilieri sau fiecare ce îşi doreşte pentru că este un an electoral”, a declarat Mîrza.

Singurul consilier judeţean care a simţit nevoia să se exprime în plen a fost Dumitru Curea. Acesta l-a lăudat pe Mîrza pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru judeţ şi a propus ca, la anul, întreg Consiliul Judeţean să se deplaseze în comune pentru a vedea cum trăiesc sucevenii. De asemenea, Curea a propus „să forţăm organele judeţene să-şi facă datoria, nu numai noi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă stropită cu şampanie la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şedinţă stropită cu şampanie la Consiliul Judeţean2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(29 dec 2007, 17:07:07
Atmosfera tipic tovaraseasca, cu aplauze ritmate, elogii si ode inchinate conducatorului iubit. Critici, autocritici, precum si faimosul banchetul de dupa, stropit cu multa sampanie si fete rosii la fata, imbracate in costume nationale.
2.   Jigodii trimis de
(30 dec 2007, 14:30:21
Cu ce ajuta bunul mers al treburilor din judet acesti consilieri? Un mare fas este activitatea lor, iar banii , in cazul de fata 20 la suta din salariul de baza a lui Marza sunt inasati fara jena . Oare nu le tremura mana cand primesc acesti bani? Nu , pentru ca sunt niste jigodii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte