Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Client nou la arest

Hoţ de buzunare, trimis în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei trei indivizi prinşi, în urmă cu două zile, la furat din buzunare, în oficiul poştal din cartierul George Enescu, a ajuns în arestul Poliţiei, după ce judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia.

Florin Rusu (37 de ani), din comuna Slatina, recidivist, a fost încarcerat sub acuzaţia de furt calificat în formă continuată, riscând să-şi petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor.

Ceilalţi doi locotenenţi ai săi, Cristinel Suciu (36 de ani), din oraşul Năsăud, şi Florin Palmoş (31 de ani), din oraşul Gura Humorului, al căror rol era de a masca de privirile curioşilor buzunarele victimei, sunt cercetaţi în state de libertate pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat.

Cei trei sunt acuzaţi că au comis, în perioada 14 septembrie -12 decembrie 2007, patru furturi de buzunare.

La 14 septembrie, au golit de circa 750 de lei portofelul unei femei, în sediul E.ON Suceava, la 19 septembrie, au scos 1000 de lei din buzunarele unui bărbat, în oficiul poştal de pe strada Mărăşeşti, iar, la 15 noiembrie, au furat 560 de lei de la o femeie, fapta petrecându-se în oficiul poştal din cartierul George Enescu.

Ultimul furt l-au comis în urmă cu două zile, când au sustras din buzunarul unui pensionar din Suceava, tot în incinta oficiului poştal George Enescu, suma de 405 lei şi documentele personale.

Din nefericire pentru ei, la poştă veniseră special pentru a-i prinde în flagrant, şi câţiva poliţişti în civil din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

Înhăţaţi de poliţişti, cei trei şi-au recunoscut faptele. Judiciariştii de la Investigaţii Criminale îi suspectează şi în alte fapte cu acelaşi mod de operare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ de buzunare, trimis în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ de buzunare, trimis în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte