Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlamentul European

Nechifor: „Voi fi portavocea Sucevei către zona europeană”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, proaspăt câştigător al unui mandat de europarlamentar, a ţinut să mulţumească celor care i-au dat votul şi să-i asigure că-i va reprezenta cu demnitate la Bruxelles. Nechifor a promis că se va transforma în portavocea Sucevei către zona europeană.

„Vreau să le mulţumesc sucevenilor pentru că au avut încredere într-o variantă propusă de PSD. Vreau să mulţumesc pentru faptul că s-au prezentat suficient de mulţi la vot, demonstrând încă o dată că au conştiinţă electorală. Sper să nu le dau nicicând ocazia să se simtă părăsiţi de cel pe care l-au trimis în Parlamentul European, pentru că timp de un an şi jumătate vreau să mă constitui ca o portavoce a Sucevei către zona europeană, ca un tansmiţător al tuturor nevoilor care există în judeţul Suceava şi care pot fi rezolvate din perspectivă europeană”, a  declarat Nechifor.

El a menţionat că este onorat de faptul că PSD s-a clasat pe primul loc la nivelul judeţului Suceava, precizând că scorul de 30,05% obţinut reprezintă „o mare realizare”.

„Pentru noi, 30% este o realizare mare, în condiţiile în care am fost un partid izolat pe scena politică în ultimii trei ani, în condiţiile în care inclusiv în interiorul partidului au existat frământări după ce am pierdut alegerile în 2004. Consider că în acest moment poate interveni o schimbare profundă, atât pentru PSD, dar şi pentru judeţul Suceava, pentru că suntem într-o logică nouă europeană, într-o proiecţie cu finanţări europene nerambursabile care pot schimba soarta judeţului şi imaginea pe care o avem noi atât în ţară, cât şi în exterior”, a  mai spus Nechifor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Voi fi portavocea Sucevei către zona europeană”.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: „Voi fi portavocea Sucevei către zona europeană”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei