Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutat în toată ţara

Principalul suspect în crima de la Vama, prins tocmai la Cluj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După mai bine trei săptămâni de la crima comisă asupra unei bătrâne din comuna Vama, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus mâna pe principalul suspect, un tânăr din comuna Berchişeşti.

Respectivul, Ilie Luţu, în vârstă de 34 de ani, a fost prins în baza unei informaţii a anchetatorilor suceveni, în urmă cu două zile, la o stână de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Deşi oamenii legii spun că au probe certe că Luţu ar fi autorul crimei comise la începutul acestei luni, tânărul neagă că ar avea vreo legătură cu acest terifiant caz. Totuşi, întrucât pe numele său fusese eliberat în lipsă, săptămâna trecută, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, Ilie Luţu, dat în urmărire generală, a fost preluat de o escortă a Serviciului de Investigaţii Criminale şi încarcerat, luni seară, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ilie Luţu este acuzat că a omorât-o pe Eleonora Ţebrean, în vârstă de 80 de ani. Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost găsit fără suflare în după-amiaza zilei de 1 noiembrie a.c., în propria gospodărie din satul Molid.

Casa octogenarei se afla la numai câţiva metri de drumul european 576, care leagă Suceava de Vatra Dornei, într-o zonă unde muncitorii care se ocupă cu lucrările de reabilitare au lucrat în ultima vreme. Deşi, iniţial, anchetatorii au crezut că asasinul este unul dintre muncitorii care au trecut prin zonă, până la urmă, probele descoperite i-au dus pe urmele lui Luţu.

Anchetatorii au stabilit că tânărul din Berchişeşti a dat buzna în casa femeii, cu intenţia de a o tâlhări. Pentru a-i închide gura victimei, tâlharul a lovit-o cu putere, din cauza leziunilor suferite bătrâna decedând.  

Dacă va fi găsit vinovat, Ilie Luţu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Principalul suspect în crima de la Vama, prins tocmai la Cluj.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Principalul suspect în crima de la Vama, prins tocmai la Cluj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei