Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie în gară

A murit în maşina Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit luni seară, în maşina Poliţiei, la scurt timp după ce-a fost rupt în bătaie de alţi trei tineri. Medicii legişti care au făcut necropsia cadavrului au concluzionat că tânărul a fost lovit cu o violenţă ieşită din comun.

Toată povestea s-a petrecut în urmă cu două zile, în gara oraşului Liteni.

În jurul orei 21:00, Vasilică Mănescu, din localitate, a trecut pe la o rudă de-a sa, care era gestionară la un magazin aflat în incinta gării. La un moment dat, însă, în staţia CFR au apărut trei indivizi, cu care Vasilică Mănescu avea ceva conflicte mai vechi. Fără să stea prea mult pe gânduri, cei trei au sărit cu pumnii şi picioarele pe tânărul în vârstă de 26 de ani. Deşi acesta a căzut la pământ, agresorii nu s-au oprit şi au continuat să-l lovească cu picioarele. Văzând apoi că victima nu mai mişcă, cei trei agresori au fugit din zonă, abandonându-l pe Vasilică Mănescu într-o baltă de sânge.

Alertaţi, poliţiştii au apărut la scurt timp

Alertaţi despre incident, în gară au apărut la scurt timp mai mulţi poliţişti. Deşi au sunat la Salvare, poliţiştii, văzând că victima încă respiră, s-au hotărât să-l ducă la Spitalul din Fălticeni, pentru acordarea primului ajutor. Pe drum, însă, din cauza leziunilor suferite, Vasilică Mănescu a decedat, corpul neînsufleţit al acestuia fiind depus la morga din Fălticeni.

Ieri dimineaţă, la Liteni, a fost trimisă o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist. Anchetatorii au aşteptat verdictul medicilor legişti pentru a stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

În jurul prânzului, în urma necropsiei, legiştii au stabilit că Vasilică Mănescu a murit din cauza puternicelor lovituri primite, una dintre acestea rupându-i sternul şi două coaste. Cadavrul tânărului prezenta urme de violenţă şi în zona testiculelor, legiştii apreciind că agresorii au dat dovadă de o cruzime ieşită din comun.

Anchetatorii au reuşit să-i identifice şi pe agresori, în persoana numiţilor Ştefan Chihaia, Ionuţ şi Petrică Cornea (fraţi), toţi din Liteni, în vârstă de 35, 19, respectiv 17 ani. Cei trei vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la 15 la 25 de ani, precum şi interzicerea unor drepturi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit în maşina Poliţiei.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A murit în maşina Poliţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei