Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PRM susţine că a descoperit dovada fraudării euroalegerilor şi anunţă că va cere repetarea lor

Miercuri, 28 Noiembrie 2007 (19:52:51)

PRM susţine că a descoperit dovada fraudării euroalegerilor, respectiv că în 24 de judeţe UDMR a obţinut mai multe voturi decât numărul etnicilor maghiari, motiv pentru care anunţă că joi se va adresa Avocatului Poporului, pentru a contesta valabilitatea scrutinului şi a cere repetarea acestuia.
 
  Potrivit unui comunicat al partidului remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, în judeţele Argeş, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea, UDMR a primit "mult mai multe voturi decât numărul etnicilor maghiari identificaţi la recensământul din 2002".

Din acest motiv, PRM anunţă că "joi, 29 noiembrie, conducerea Partidului România Mare va depune pe adresa Avocatului Poporului o sesizare oficială, prin care va contesta valabilitatea integrală a alegerilor de la 25 noiembrie şi va solicita repetarea lor".

Conform legii, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidatul independent care au participat la alegerile europarlamentare pot cere BEC anularea scrutinului pe motiv de fraudă electorală în termen de cel mult 48 de ore de la încheierea votării.

Aceste cereri, care puteau fi înaintate până cel mai târziu marţi, 27 noiembrie, trebuie să fie temeinic motivate şi însoţite de dovezile pe care se întemeiază.

Conform rezultatelor finale, PRM a obţinut la euroalegeri 4,15% la voturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM susţine că a descoperit dovada fraudării euroalegerilor şi anunţă că va cere repetarea lor.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRM susţine că a descoperit dovada fraudării euroalegerilor şi anunţă că va cere repetarea lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei