Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Nechifor critică modul în care APIA cheltuieşte banii publici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, critică modul în care Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) cheltuieşte banii publici, considerând inutilă alocarea a 11 milioane de euro pentru achiziţionarea unui număr de 195 de ATV-uri.  

Nechifor apreciază că această cheltuială nu se justifică, în condiţiile în care preţul ATV-urilor este foarte ridicat, 24.000 de euro un ATV Ranger şi 11.000 de euro un ATV Sportsmen, arătând că pentru măsurătorile în terenurile accidentate puteau fi utilizate bicicletele sau caii.

„Fostul ministru al agriculturii Remeş spunea că a luat această decizie pentru că în anumite suprafeţe de teren nu puteau să încapă maşinile normale. Vreau să le aduc la cunoştinţă că mai există şi biciclete, există şi cai cu care se pot face acele măsurători în zonele mai puţin accesibile şi vreau să le spun că atât calul, cât şi bicicleta consumă şi costă mai puţin decât un ATV. Pentru că aşa cum declară cei de la APIA, vor fi utilizate aceste ATV-uri doar 40 de zile pe an, deoarece condiţiile climaterice din România nu permit utilizarea unui vehicul fără capotă, fără condiţii de a face transport şi pe ploaie şi pe zăpadă, drept pentru care consider absolut inutilă o achiziţie de circa 11 milioane de euro pentru a cumpăra 125 de ATV-uri Ranger şi 70 de ATV-uri Sportsmen. Sunt foarte mulţi bani care sunt daţi pe apa sâmbetei pentru o nouă afacere a agriculturii liberale din România”, a spus Nechifor, candidat al PSD pentru Parlamentul European.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor critică modul în care APIA cheltuieşte banii publici.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor critică modul în care APIA cheltuieşte banii publici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei