Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2007 - Anul XII, nr. 244 (3619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parteneriate

Suceava îşi extinde relaţiile de colaborare în Asia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Judeţul Suceava ar putea să-şi extindă relaţiile de colaborare cu diferite regiuni din unele ţări asiatice. Dacă în momentul de faţă administraţia judeţeană suceveană este pe cale să semneze un acord de parteneriat cu autorităţile din regiunea Guizhou din China, în perioada imediat următoare vor începe discuţiile, pe aceeaşi temă, cu oficialităţile din provincia Jeollabuk-Do din Republica Coreea de Sud.

Potrivit spuselor preşedintelui administraţiei judeţene sucevene, Gavril Mîrza, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2007, judeţul Suceava va fi vizitat de o delegaţie oficială a provinciei Jeollabuk-Do, condusă de preşedintele Comitetului de Administrare şi Autonomie, Hyeon Hwang.

„În urma unor contacte pe care Consiliul Judeţean Suceava le-a avut deja cu reprezentanţii Adunării provinciei Jeollabuk-Do, vom primi vizita acestei delegaţii, prilej cu care vom putea începe discuţiile cu privire la o posibilă colaborare”, a declarat Gavril Mîrza.

El a adăugat că din delegaţia celor din Coreea de Sud vor face parte şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din această ţară, în condiţiile în care aceştia şi-au manifestat intenţia de a investi în judeţul Suceava, dar şi în alte zone ale României. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai precizat că împreună cu oficialităţile coreene vor fi discutate aspecte legate de o posibilă colaborare între cele două regiuni, atât în plan economic, cât şi cultural.

„Vrem ca pe perioada acestei vizite să începem deja discuţiile legate de o posibilă cooperare, precum şi pentru crearea unei oportunităţi de a schimba idei şi relaţii de reciprocitate între locuitorii celor două regiuni”, a mai spus Mîrza.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava îşi extinde relaţiile de colaborare în Asia.
 Vizualizări articol: 856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava îşi extinde relaţiile de colaborare în Asia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează