Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2007 - Anul XII, nr. 244 (3619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inexplicabil

Un tânăr şi-a dat foc după o ceartă cu prietenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Un tânăr din Ipoteşti şi-a turnat benzină pe corp şi şi-a dat foc în propria gospodărie, la câteva minute după ce avusese o discuţie aprinsă cu câţiva amici de pahar. Părinţii şi rudele nu înţeleg cum a putut ajunge tânărul la un asemenea gest după o simplă ceartă, singura explicaţie plauzibilă fiind consumul de alcool.

După ce şi-a petrecut o bună parte din timp la unul din barurile din sat, luni seara, în jurul orei 17.00, Cătălin Sainiuc, în vârstă de 25 de ani, a ajuns acasă. Mama, sora şi soţul ei lucrau la zugrăvirea casei. La un moment dat au auzit ţipetele disperate ale băiatului. Focul îi cuprinsese deja faţa şi pieptul.

„Noroc de ginere, că a sărit repede. A luat o pătură din casă şi a aruncat-o peste el. A avut şi nişte apă la îndemână, aşa că l-a putut salva. Dacă nu era el acasă, nu ştiu dacă mai trăia acum”, rememorează cu spaimă Vera Sainiuc, mama tânărului.

Sora lui Cătălin a sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns poliţiştii din comună şi o salvare.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind dus la Chirurgie Plastică. Are arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi pieptului. După ce a primit îngrijirile de urgenţă, acesta a insistat să fie externat pe propria răspundere. S-a întors acasă, însă imediat a început să se simtă rău.

„Faţa i s-a umflat şi tremura. Chiar dacă tot spunea că e bine, am sunat din noul salvare şi l-am dus de urgenţă la spital. Nu ştiu ce este în capul lui”, spune distrus tatăl său, Traian.

Părinţii susţin că tânărul nu a mai avut tentative de sinucidere şi nici nu le-a mai făcut probleme deosebite până acum. Sunt aproape convinşi că nebunia acestuia se datorează consumului de alcool din ziua respectivă, mai ales în condiţiile în care acesta nu obişnuieşte să bea. Nici poliţiştii din comună nu pot spune lucruri rele despre Cătălin Sainiuc. Nu a făcut probleme deosebite niciodată şi nici nu au mai auzit ca acesta să fi avut vreo tentativă de suicid."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr şi-a dat foc după o ceartă cu prietenii.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr şi-a dat foc după o ceartă cu prietenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează