Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2007 - Anul XII, nr. 244 (3619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragă cititorule,

De ce 32 de pagini?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

În primul rând, din respect pentru cititorii noştri. Nu pentru că am vrea să fim mai cu moţ decât alţii. „Monitorul de Suceava” este, de departe, cel mai citit ziar din judeţ, având, conform ultimului certificat emis de BRAT, o medie de vânzări (zilnice) pe apariţie de 8.913 exemplare. Această situaţie s-a reflectat şi în anunţurile de mica publicitate, al căror număr a crescut vertiginos. Am fost nevoiţi să scriem anunţurile cu un caracter din ce în ce mai mic. Cine pierde? Cititorul. A crescut numărul de anunţuri la marea publicitate, ceea ce a dus la reducerea numărului de articole. Cine pierde? Cititorul. Am crescut numărul de pagini, de la 24 la 32. Nu am să spun că va pierde INTERPRESS (firma care editează „Monitorul”), prin creşterea costurilor. Am să spun doar că va câştiga cititorul, care va avea o mică publicitate mai „aerisită” şi articole mai multe. Pe de o parte.

Pe de altă parte, presa este într-o continuă schimbare. Din acest motiv am decis să schimbăm puţin şi „faţa” ziarului. Am introdus deja două rubrici noi („Colţul cititorului”, în pagina 6, şi „O fotografie pe zi”, în pagina 32), iar altele stau la rând, în funcţie de preferinţele dvs. Da, în funcţie de preferinţele dvs. Pentru că vrem ca „Monitorul” să fie într-un dialog permanent cu cititorii, atât prin intermediul scrisorilor pe care ni le trimiteţi (str. Nicolae Bălcescu, nr. 1), al emailurilor (office@monitorulsv.ro sau redactie@monitorulsv.ro) sau al recomandărilor pe care ni le faceţi pe site (www.monitorulsv.ro). Vrem să ne implicăm şi mai mult în viaţa comunităţilor locale (indiferent de dimensiunea acestor comunităţi). Pentru asta, însă, avem nevoie de sprijinul dvs., de sfaturile, recomandările sau criticele dvs., ale cititorilor, cei pentru care şi datorită cărora trăim."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce 32 de pagini?.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
De ce 32 de pagini?4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noul format trimis de
(17 oct 2007, 11:56:24
Imi place noul format, e mult mai aerisit ... mult succes in continuare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează