Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2007 - Anul XII, nr. 244 (3619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După un an de cercetări

Dosarul proxenetului Murărescu, retrimis către poliţişti

"

Aleodor Vasile Murărescu, în vârstă de 41 de ani, individul din Salcea urmărit penal de mai bine de un an de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi relaţii sexuale cu minori, mai are mult până să ajungă în boxa acuzaţilor.

La mai bine de un an de zile de la începerea urmării penale, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus disjungerea cauzei către poliţie, măsura fiind luată la solicitarea celui acuzat, care a cerut timp pentru a aduce probe în apărare. Numai în cazul celor trei fete cărora, bănuiesc anchetatorii, individul le găsea clienţi pentru a se culca cu bărbaţi contra cost, cercetările au fost finalizate, ele alegându-se cu amenzi administrative pentru prostituţie. Abia după ce poliţiştii vor aduna probele suplimentare, dosarul va ajunge din nou la procurori, care vor da şi o soluţie.

Bărbatul este acuzat că a înlesnit şi îndrumat trei fete, dintre care două minore, să practice raporturi sexuale, atât la domiciliul său, cât şi în alte locaţii. Totul s-ar fi petrecut în perioada iunie 2005-mai 2006, fetele avându-şi reşedinţa chiar la casa din satul Plopeni a lui Murărescu. Anchetatorii bănuiesc că individul a întreţinut şi el relaţii sexuale cu cele două fete minore, care nu împliniseră 15 ani, astfel că este cercetat şi pentru relaţii sexuale cu minori.

Fetele, găsite în urma unei descinderi la domiciliul bărbatului

Aleodor Vasile Murărescu a intrat în atenţia poliţiştilor în luna mai a anului trecut. Atunci, oamenii legii au descins în forţă în casa bărbatului, având informaţii că mai multe bunuri furate s-ar găsi la domiciliul acestuia. Au dat peste mare parte din bunurile reclamate de părţile vătămate ca fiind furate. În locuinţă se găseau şi două minore, cele sancţionate contravenţional deja pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Una dintre fete provenea dintr-un centru de plasament, iar cealaltă dintr-o familie dezorganizată. Acestea primiseră adăpost în casa bărbatului care, cred anchetatorii, le oferea doritorilor pentru partide de sex contra cost.

Individul este cunoscut ca un cal breaz în tot satul. Oamenii se plâng că atât el, cât şi alţi membri ai familiei sale, se dedau adesea la furturi. Interesant este că pentru toate acuzaţiile de furt, câteva probate prin găsirea bunurilor dispărute în gospodăria familiei, răspunde numai soţia lui Aleodor, aceasta susţinând de fiecare dată că nu a fost ajutată de soţ atunci când a comis furturile."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosarul proxenetului Murărescu, retrimis către poliţişti.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosarul proxenetului Murărescu, retrimis către poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent