Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opt întrebări despre frumuseţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Atunci când vine vorba despre frumuseţe, doamnele au mereu cât o întrebare în legătură cu anumite produse, cu modul lor de utilizare. Iată răspunsurile la câteva dintre nelămuririle femeilor.

 

Lapte sau gel pentru demachiere?

Alegerea se face în funcţie de preferinţele fiecărei doamne. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că laptele demachiant este recomandat pentru pielea uscată şi foarte sensibilă. În schimb, gelurile de demachiere sunt potrivite pentru doamnele cu tenul normal, mixt sau gras. Important este să alegeţi un produs de demachiere delicat şi să-l folosiţi cu regularitate.

 

De ce este important să folosiţi o cremă pentru zona din jurul ochilor?

Pielea din zona respectivă este fină, foarte sensibilă şi elastică. Din acest motiv, aici apar primele semne ale îmbătrânirii: ridurile, cearcănele. Cremele pentru zona din jurul ochilor au o compoziţie diferită decât cea pentru faţă. Aceasta trebuie utilizată de la vârsta de 25-30 de ani pentru a păstra elasticitatea pielii, pentru a oferi o foarte bună hidratare şi a întârzia cât mai mult efectele trecerii timpului. Doamnele cu tenul normal pot folosi un gel de ochi, care întreţine aspectul neted al pielii. Cele cu pielea deshidratată, care sunt expuse în mod particular riscului apariţiei timpurii a ridurilor, trebuie să opteze pentru o cremă de ochi cu efecte de hidratare intensivă.

 

Există diferenţe între gomaj, gel exfoliant sau peeling?

Nu există nici o diferenţă. Toate aceste cuvinte indică tratamente exfoliante, care au rolul de a îndepărta celulele moarte, făcând ca pielea dumneavoastră să fie mai proaspătă şi mai luminoasă.

 

Cum se aplică anticearcănul?

Anticearcănul are rolul de a ascunde imperfecţiunile, cearcănele, pungile de sub ochi şi de a masca urmele de oboseală. În cazul în care cearcănele au culoarea violet, se foloseşte un corector cu tonuri de verde, iar dacă acestea sunt gri, se foloseşte un corector cu tonuri portocalii.

 

Când trebuie folosită o cremă antiîmbătrânire?

După 30 de ani, puteţi să folosiţi un tratament antiîmbătrânire. Acesta cuprinde, în general, creme bogate în vitamina A, C şi E. Este momentul să folosiţi creme antirid, pe care să le aplicaţi seara înainte de culcare. Dacă pielea dumneavoastră are tendinţe acneice, cereţi sfatul unui dermatolog în legătură cu produsele antiîmbătrânire pe care trebuie să le utilizaţi.

 

Cum evitaţi întinderea rujului?

Pentru a evita astfel de situaţii neplăcute, aplicaţi mai întâi pe buze fond de ten. Acesta va pătrunde în crăpăturile fine ale buzelor. Aplicaţi apoi rujul. Procedând astfel, veţi împiedica întinderea rujului, acesta fiind şi mai rezistent. Puteţi realiza conturul buzelor cu ajutorul unui creion, care trebuie să aibă o culoare apropiată rujului sau cu maximum un ton mai închis. Desenaţi cu grijă conturul buzelor pornind de la mijloc către exterior.

 

Folosirea unei paste de dinţi cu efect de albire este suficientă?

Nu. Pasta de dinţi pe bază de bicarbonat de sodiu ajută la eliminarea plăcii dentare, dar nu şi a tartrului. Pentru eliminarea acestuia este necesară o vizită la dentist o dată la şase luni.

 

Când expiră produsele de frumuseţe?

Acest lucru depinde de fiecare produs, de compoziţia acestuia. În general, cele sub formă de pulbere (fardurile de ochi, de obraz, pudra) au o perioadă de valabilitate de trei ani, emulsiile cu apă şi ulei (cremele grase şi uleiurile de corp) sunt valabile un an, iar laptele demachiant, cel de corp, autobronzantul, fondul de ten, rimelul şi rujul expiră după aproximativ şase luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt întrebări despre frumuseţe.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt întrebări despre frumuseţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei