Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şumudică la Steaua?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Domnul Şumudică este (încă) antrenor la Astra, o echipă oarecum de fotbal, la care ar trebui angajat un contabil specializat care să ţină evidenţa numărului de antrenori schimbaţi numai în ultimul sezon. În această privinţă, există însă o concurenţă acerbă, principalul contracandidat la poziţia de lider absolut numindu-se Steaua, cu menţiunea că aceasta este totuşi în pierdere de ritm, mai ales de când patronul ei a trecut pe la brutărie, lucru care de altfel este în plină desfăşurare şi la Astra. De aceea, ca orice adversari care se respectă (nu reciproc), ambele cluburi sunt cumva datoare să-şi supravegheze una alteia mişcările, să cunoască oricât de mult se poate despre bucătăria internă a celeilalte. Tocmai de aceea, atunci când unul din oficialii oricăreia dintre ele se pronunţă asupra celeilalte, este de presupus că o face în deplină cunoştinţă de cauză. Ei bine, ieri, Gazeta Sporturilor îl citează pe domnul Şumudică, ale cărui spuse sunt relativ simple: "Ruşine, Rădoi!". E vorba, desigur, despre prezenţa frauduloasă a acestuia pe post de antrenor la Steaua, activitate pentru care evident că nu are calificarea necesară. Mai mult, Şumi rememorează propria-i situaţie, când era cât pe ce să antreneze o a treia echipă în acelaşi sezon (lucru interzis prin regulament), desigur că tot cu acte false. N-a făcut-o, după ce a fost ameninţat cu controale de la FRF, cu amenzi şi cu suspendări, inclusiv în caz că ar fi fost prins doar antrenând echipa, nicidecum şi conducând-o de la marginea terenului. Mă întreb, în această situaţie, cum dracu' o să procedeze ciobanul. Nu în ţară, dar în preliminariile Champions' League: o să-l pună pe bancă pe vreun calificat, iar Rădoi o să strige tare din tribună când şi pe cine să schimbe ăsta? Sau va concepe un sistem de semnalizare mai tare şi mai rapid decât codul Morse ori decât cel cu fum al indienilor Cherokee!? Da' la conferinţele de presă obligatorii cine se va duce, că "antrenorul" Rădoi n-o să figureze că antrenor pe foaia oficială? În sfârşit, parcă văd că în loc de performanţa cu care ne tot ameninţă ciobanul liber, o să avem parte doar de noi şi noi reprize de circ fără frontiere. N-ar fi fost mai normal să ia Steaua ca antrenor chiar un antrenor, eventual pe Şumudică? Nu, n-ar fi fost, că ăsta cred că l-ar fi cârpit pe cioban încă de la primul meci (deci şi ultimul!), ceea ce Mirel nu va face nici dacă îl prinde pensia la Steaua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şumudică la Steaua?.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Şumudică la Steaua?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte