Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ioan Balan a declarat că Gheorghe Flutur va candida cu certitudine pentru preşedinţia CJ Suceava

Joi, 18 Iunie 2015 (17:10:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele PNL pentru Regiunea de Nord-Est, deputatul sucevean Ioan Balan, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, va candida în mod sigur pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la alegerile locale de anul viitor. Ioan Balan a subliniat faptul că această candidatură a lui Gheorghe Flutur e o certitudine. „Întăresc faptul că Gheorghe Flutur va candida. E o certitudine lucrul acesta”, a spus Balan. Făcând referire la cei care ar infirma această candidatură pentru şefia administraţiei judeţene, Ioan Balan a spus că „nu trebuie luaţi în considerare toţi cei care îşi fac vânt cu coada”. Balan a precizat că pentru PNL este extrem de important să aibă la nivelul judeţului Suceava un număr cât mai mare de primari, iar aceştia să fie foarte bine reprezentaţi în Consiliul Judeţean prin consilieri. „Trebuie să realizăm o majoritate care să ne dea posibilitatea să-l alegem preşedinte de Consiliu Judeţean pe preşedintele PNL, Gheorghe Flutur. Şi spun lucrul acesta pentru că mandatul încheiat de Gheorghe Flutur în 2012 ne arată faptul că de atunci şi până în prezent lucrurile sunt blocate în judeţ, proiectele au rămas în acelaşi stadiu, iar unele chiar s-au mai şi deteriorat”, a explicat vicepreşedintele PNL.El a explicat că proiectul lui Gheorghe Flutur pentru mandatul de preşedinte al CJ Suceava din perioada 2016 – 2012 va fi de continuare a investiţiilor pe care le-a promovat în judeţ, însă cel mai important proiect va fi cel de a continua promovarea Bucovinei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan a declarat că Gheorghe Flutur va candida cu certitudine pentru preşedinţia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Balan a declarat că Gheorghe Flutur va candida cu certitudine pentru preşedinţia CJ Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte