Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Flutur acuză Guvernul PSD că a abandonat lucrările la şoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, acuză Guvernul PSD că a abandonat lucrările la ruta ocolitoare a municipiului Suceava. El a arătat că doar unul din cele trei tronsoane ale centurii, cel care face legătura dintre Şcheia şi Pătrăuţi, a fost finalizat după ce, timp de un an, reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale sau ai administraţiei judeţene au anunţat de zeci de ori deschiderea traficului. 

”Greu de anticipat când se vor finaliza celelalte două tronsoane, de la Moara şi Șcheia. Se discută despre necesitatea unei expertize privind stadiul lucrărilor începute şi abandonate, urmând să se refacă licitaţia, pentru finalizarea lucrărilor neterminate. Sunt declaraţii contradictorii cu privire la reluarea lucrărilor şi la termenul de finalizare. În mod normal nu ar fi nevoie de mai mult de trei luni pentru a termina lucrările pe cele două tronsoane rămase, în condiţiile în care 88% dintre acestea sunt finalizate. În anul 2011 s-a lucrat din plin, apoi a venit guvernarea PSD, care, cum deja se ştie, una a declarat şi alta a făcut, aşa că în perioada 2012-2014 nu s-a mai făcut mare lucru. Pentru 2015 sunt prevăzute doar cinci milioane de euro din necesarul pentru finalizarea lucrărilor, aşa cum rezultă din fişa investiţiei. Consecinţa este că nici în 2015 nu se execută lucrări pentru a se reuşi, în sfârşit, finalizarea rutei ocolitoare. În acest ritm se va termina în 20 de ani”, a declarat Flutur.

 

”Minciuna, aroganţa şi incompetenţa sunt cei trei piloni pe care PSD şi-a construit pseudo-guvernarea”

El a arătat că nu ar fi pentru prima dată când PSD nu se ţine de cuvânt, ”minciuna, aroganţa şi incompetenţa” fiind pilonii pe care PSD şi-a construit pseudo-guvernarea. ”A făcut-o de nenumărate ori, minţind sucevenii, minţind românii fără nici o jenă. Minciuna, aroganţa şi incompetenţa sunt cei trei piloni pe care PSD şi-a construit pseudo-guvernarea. Ignorarea unei nevoi stringente a municipiului Suceava şi a celor care tranzitează zona este încă o dovadă în acest sens. Pentru că guvernarea PSD  a întârziat în mod repetat continuarea lucrărilor în vederea finalizării investiţiei, am atras atenţia în repetate rânduri, prin declaraţii publice, apoi prin depunerea de amendamente la Legea Bugetului în anii 2013, 2014 şi 2015”, a  precizat liderul liberal. El a subliniat că şoseaua de centură a Sucevei este o investiţie extrem de importantă pentru că, în principal, deviază traficul greu. Flutur a arătat că există cartiere în municipiul Suceava unde maşini de mare tonaj trec pe lângă locuinţe, provocând avarii şi fiind un real pericol pentru trecătorii din zonele respective.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză Guvernul PSD că a abandonat lucrările la şoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Flutur acuză Guvernul PSD că a abandonat lucrările la şoseaua de centură a Sucevei3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politicianul poli mele trimis de
(18 iun 2015, 11:30:45
fluturica ia dracu si te ascunde sa nu te mai gaseasca nimeni, chiar nu ai inteles nimic din palma care ai primito la alegeri atat esti de bou sa nu-ti dai seama ca esti mort politic animalule.
1.1  RE: Politicianul poli mele trimis de
(18 iun 2015, 11:41:47
Bai istetulei... mai holbeaza si tu ochii prin orasul asta si vezi rezultatele. Avem unul dintre cele mai moderne spitale din tara, soseaua de centura a fost construita in prop. de 85% in mandatul lui Flutur iar Nechifor n-a fost in stare sa incheie lucrarile in 5 ani. In campania elect. se plimba Nechifor de mana cu Ponta si promitea finalizarea lucrarilor in 6 luni! Nimeni nu spune ca Flutur nu are si el "bubele" lui, dar nimeni nu a facut pentru Suceava cat a facut el!
1.2  RE: Politicianul poli mele trimis de
(18 iun 2015, 11:45:51
Ai fi si tu un pui de PSD-ist care-i pupa pe mai marii lui cercetati penal in partea dorsala!
2.   O parere trimis de
(18 iun 2015, 11:58:57
PDL-istul asta imputit are de data asta dreptate, dar vorbeste ca sa se afle in treaba.
Evident ca PSD face exact ca si hotii din PDL. Va inaugura centura in 2016 inainte de alegeri.
Insa Fluturas, vrei sa vorbim de investitii? Cine te apreciaza vorbeste ca ai fost bun ca ai facut si pentru tine dar si pentru judet. Cred ca e cel mai pagubos mod de a gandi.
Dar hai sa iti zic eu de ce nu sunt bani pt centura. S-au cheltuit pe asezatul oilor pe dealuri, pe centrul cultural NEFOLOSIT, pe centru traditiilor GOL, pe centrul de informare turistica dinspre Falticeni disparut de folosit ce era, etc. Daca imi zici cate exemple vrei si daca evident e un numar rezonabil, putem vorbi, dar nu pot sa nu fiu de partea celor care zic sa te ascunzi, nu de alta, dar prescurtarea de la Minciuna, Aroganta, Incompetenta este MAI si sincer sper ca baieti de acolo sa te ascunda si pe tine si toata gasca PDL-ista. Sa nu uitam ca finantarile campaniilor electorale din a caror staff faceai parte se apropie de adevar pe zi ce trece. Erai chiar SEF. Hmmm? Nasol....
3.   Sunteti toti mincinosi trimis de
(18 iun 2015, 12:49:32
dupa ce ne-ati taiat salariile pdl-istilor imputiti ca sa furati voi aveti curajul sa iesiti la lumina?la subsol cu voi!!!
4.   Cine sa lupte pentru tinutul asta!? trimis de
(18 iun 2015, 13:06:35

Flutur are dreptate... Cătălin Nechifor nu mai are putere de decizie! Ar vrea el sa realizeze cate ceva, dar este prea minjit si timorat si speriat ca nu va mai fi votat.

PSD nu iubeste Suceava, deoarece mai sunt inca suparati pe Flutur.

La urma urmelor, Ponta are oltenii si ardelenii sai pe care sa-i multumeasca.

Da, ne meritam soarta, pentru ca ne-am nascut moldoveni.

Ar trebui să va adresati Consiliului Europei deoarece suntem neglijati si acest tinut este mentinut in saracie.
Unde-i curajul? Cine sa lupte pentru tinutul asta, daca nu voi, cei alesi cu atitea sperante de noi?

5.   Mesaj catre parlamentari trimis de
(18 iun 2015, 14:26:00
"Vă place să vă numiți aleșii neamului, dar ați cam uitat de NEAM
Zilele trecute, țara a primit încă o dovadă că unele dintre cele mai mari nedreptăți se fac cu legea în brațe. La fel s-a întâmplat și când, dumneavoastră, aleșii neamului, v-ați rupt de ceea ce înseamnă principiul contributivității și ați hotărât să vă oferiți pensii mai mari chiar și cu 4600 de lei, echivalentul a 11 pensii minime.
Am asistat la unul dintre cele mai murdare conflicte de interese girat, din păcate, de legislație, acela ca un grup de oameni să-și voteze singuri suplimente la pensii din bani publici. Dacă nu vă îngrijorați de ceea ce vor spune cei aproape 400 de mii de români care trăiesc din pensia minimă, poate vă îngrijorați de viitorul copiilor noștri.Ultimele analize economice arată că deficitul bugetului de pensii publice s-a ridicat la 3,56 miliarde de lei după primele două luni din 2015, cu peste 1 mld. Lei mai mare decât în primele două luni ale anului trecut. Discrepanțele între cei care cotizează la bugetul de pensii și numărul celor care ies din câmpul muncii se accentuează, iar una dintre cele mai sigure soluții pentru echilibrarea balanței este să se investească în educația tinerilor, astfel ca ei să devină mult mai productivi, salariile să crească, iar contribuția la pensii să fie cu atât mai consistentă.Vă place să vă numiți aleșii neamului, dar ați cam uitat de NEAM. Dați tuturor șansa la pensii mai mari, investiți în educația copiilor!
Rectorul Universității de Vest din Timișoara
Prof. Univ. Dr. Marilen Gabriel Pârtea"
6.   Are dreptate trimis de
(19 iun 2015, 00:11:40
Vad ca in Suceava sunt multe firme de construcii care lucreaza. Nu toate locale, asa ca ma intreb cum de nu s-a terminat centura Sucevei cand avem asa de mult nevoie de ea? Sau de ce nu sunt realibitatea toate strazile din oras? S-a fost schimbat conductele si a fost acoperit cu pietris, si de atunci nu s-a mai facut nimic si strazile se degradeaza usor in fiecare zi.
7.   Apolitic trimis de
(19 iun 2015, 11:33:48
Mulți ar vrea să-l aibă pe d-l Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava.
Omul acesta a făcut multe pentru județ față de alții, însă acum lucrurile au început să se schimbe;controlul apolitic al DNA-ului este peste tot și asta-i foarte bine.
De ce credeți că lucrările nu se mai dau la termenul prevăzut ?
Vă spun tot eu:1.se tem că cineva,cândva o să-i cheme să dea cu subsemnatul 2.șpaga prevăzută este prea ”subțire”.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte