Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia 2015

Antonia, Elena Gheorghe, Lidia Bubble, Maxim şi Nicole Cherry, printre vedetele care vor concerta de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentele organizate pentru ediţia din acest an a Zilelor Sucevei se vor desfăşura pe parcursul a cinci zile în parcarea Iulius Mall, unde sucevenii se vor distra pe ritmurile muzicii populare, dar şi ale numeroşi artişti apreciaţi la nivel naţional. Printre invitaţii de seamă ai ediţiei 2015 se numără frumoasa Antonia, îndrăgita Elena Gheorghe, Lidia Bubble, simpaticii membri ai trupei Maxim, dar şi o tânără talentată ale cărei melodii au răsunat la radio în toată ţara - Nicole Cherry.

“Ne-am străduit să creăm un program de cinci zile de muzică pentru toate vârstele şi toate gusturile. Zilele Sucevei vor începe oficial miercuri, 24 iunie, la ora 15.00, prilej cu care voi înmâna titlurile de cetăţeni de onoare ai Sucevei, dar vom sărbători şi cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Prima zi, miercuri, 24 iunie, va fi dedicată în special muzicii populare, pe scenă fiind invitaţi să cânte membrii Fanfarei Sucevei, Sorin Filip şi tinere talente, Călin Brăteanu & Band, precum şi Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”.

În programul de joi, vedeta zilei va fi Elena Gheorghe, în vreme ce vineri seara, sucevenii se vor distra alături de Lidia Bubble şi Maxim.

Sâmbătă, momentele muzicale vor fi intercalate cu momente de dans sportiv, iar printre cei care îi vor încânta pe suceveni cu melodiile lor se numără Nicole Cherry, Cristian Munteanu,  DJ Jackie & Gabriel Davi,  Leia D şi Cabaret.

Duminică, în ultima zi din programul Zilelor Sucevei, muzica populară va predomina, printre invitaţi numărându-se Ansamblul „Arcanul” Suceava, Manuela Pohoaţă, Alexandru Recolciuc, Sorin Filip, Andreea Ghivirigă şi Cristina Ghiorghiu.

Vedeta serii va fi Antonia, care va concerta aproape o oră, în jurul orei 22.00 fiind programat un frumos foc de artificii, cu care să se încheie cele cinci zile de sărbătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonia, Elena Gheorghe, Lidia Bubble, Maxim şi Nicole Cherry, printre vedetele care vor concerta de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 3790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Antonia, Elena Gheorghe, Lidia Bubble, Maxim şi Nicole Cherry, printre vedetele care vor concerta de Zilele Sucevei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte