Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2014 - Anul XIX, nr. 12 (5521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci idei de miniafaceri la domiciliu pentru femei

Creativitatea este probabil unul dintre punctele forte ale femeilor şi asta pentru că acest avantaj le ajută mereu în viaţa de zi cu zi. De exemplu, creativitate şi imaginaţia pot fi benefice pentru a-şi  decora casa în pragul sărbătorilor, pentru a-şi ajusta hainele ieşite din uz, pentru a-şi crea propriile bijuterii şi multe altele. De aceea, este de la sine înţeles faptul că imaginaţia femeilor poate fi baza, atunci când vine vorba de realizarea unei afaceri în timpul liber. O afacere care să le aducă în fond un venit în plus şi care, în acelaşi timp, să le dezvolte latura creativă. Mai mult decât atât, puteţi să vă faceţi o mică afacere chiar la domiciliul dumneavoastră.


Într-un top al primelor cinci miniafaceri pe care o femeie le-ar putea face în timpul liber, pe primul lor s-ar afla croitoria. O maşină de cusut moştenită de la mama sau de la bunica sau chiar una cumpărată cu câteva sute de lei vă poate ajuta să câştigaţi câţiva bănuţi în plus, pe lângă salariu. Tot ce trebuie să faceţi este să începeţi prin a vă ajusta diverse haine pe care nu le mai utilizaţi din cauză că nu mai sunt pe mărimea voastră sau pentru că nu mai sunt la modă. Faceţi asta pentru a vă câştiga dexteritatea în ceea ce priveşte cusutul. Nu strică nici să citiţi câteva sfaturi pe internet în ceea ce priveşte croitoria. Şi mă refer aici la modul în care se face un tiv, o surfilare, etc. Nu vă trebuie însă prea multe informaţii! Orice meserie se învaţă mai bine, după cum se ştie, din practică! Următorul pas este să daţi de veste! Trebuie să vă anunţaţi prietenele, cunoştinţele că puteţi să le ajustaţi diverse produse de îmbrăcăminte pentru o sumă de bani mai mică decât cea de la o croitorie de cartier. Fiţi convinsă că ofertele se vor înteţi de la lună la lună. Foarte important! Ţineţi o agendă în care să treceţi toate programările pe care le aveţi, pentru că la un moment dat s-ar putea să pierdeţi şirul lor. Mai mult decât atât, încercaţi, pe cât posibil să daţi hainele ajustate la timp clienţilor, asta pentru a vă asigura că şi a doua oară vor apela tot la dumneavoastră.

 
Bijuteriile sunt pentru femei accesoriile de bază. De la cercei, până la cele mai complicate coliere, bijuteriile sunt pe placul tuturor. Mai rău este că, de multe ori, pentru anumite ţinute nu avem bijuteriile potrivite. Şi de aici, o nouă sugestie de afacere, aflată pe locul al doilea: bijuterii hand-made. Dacă vă faceţi griji în ceea ce priveşte achiziţionarea materialelor, aflaţi că pe internet puteţi găsi tot felul de site-uri care vă pun la dispoziţie mărgele în toate dimensiunile şi mărimele. Ba mai mult, puteţi achiziţiona chiar şi ustensilele necesare pentru crearea bijuteriilor. Există şi cursuri specializate pentru realizarea bijuteriilor, cursuri care pot dura de la 2 zile la o lună de zile. Creaţi propriile modele de bijuterii şi apoi începeţi să le vindeţi printre prieteni. O pagină de internet vă va ajuta să vă promovaţi mai bine. Oferiţi-vă să faceţi bijuterii unicat clientelor dumneavoastră. Veţi avea cu siguranţă comenzi!

Locul 3 în clasament: cosmeticele naturale. Daca vă plac produsele cosmetice naturale, o altă idee de afacere ar fi crearea propriilor creme, măşti sau chiar săpunuri. Reţetele sunt simple şi se bazează în principal pe uleiuri din plante pe care le găsiţi cu siguranţă în magazinele naturiste. Daţi de veste că realizaţi creme din produse naturale şi veţi avea cu siguranţa succes, mai ales acum când trăim în ERA ECO. Pentru a te perfecţiona în acest domeniu, poţi participa la târguri specializate pentru a fura trucuri utilizate în industria cosmetică. Nu-ţi trebuie cunoştinţe în ceea ce priveşte ingredientele din  industrie, ci mai degrabă în ceea ce priveşte plantele care fac bine tenului. Creează ambalaje atractive şi începe să le vinzi!

 
Vă pricepeţi la decoraţiuni? Atunci nu ezitaţi să începeţi afacerea cu numărul 4. Aceea de decoraţiuni pentru Crăciun sau pentru diverse alte sărbători. Tot ce vă trebuie sunt câteva materiale textile sau chiar materiale de birotică, care vă pot ajuta să creaţi decoraţiuni frumoase. Nu vă grăbiţi în schimb. Desenaţi-le mai întâi, iar apoi începeţi să le realizaţi cu răbdare şi tact. Mai mult, inspiraţi-vă şi de pe internet pentru a vedea care sunt tendinţele în acest domeniu, tendinţe care se schimbă de la an la an. Expuneţi-vă produsele în târguri specializate şi aşteptaţi-vă la un venit suplimentar satisfăcător. Nu uitaţi că decoraţiunile sunt în general un cadou foarte frumos în preajma sărbătorilor.

O ultimă idee care v-ar putea ajuta să obţineţi nişte bani în plus este perfecţionarea în machiaj profesional. Dacă vă place să combinaţi culorile, să vă jucaţi cu produsele cosmetice, faceţi un curs specializat în machiaj profesional. În saloanele de cosmetică, un astfel de machiaj  costă pe puţin 50 de lei. Cu un preţ mai rezonabil, vă puteţi promova, pentru a realiza machiaje profesionale persoanelor care doresc. Sunt multe femei care vor să beneficieze de un machiaj profesional, dar se feresc să meargă în saloanele de cosmetică de teama costurilor ridicate, aşa că fiţi convinsă că veţi avea succes. Citiţi mai multe despre arta machiajului, despre tipurile de ten sau de ochi. Asta vă va ajuta de fiecare dată să alegeţi machiajul potrivit pentru clientele dumneavoastră.

Sfaturi utile pentru începerea unei afaceri, indiferent de profilul acesteia

În primul rând trebuie să ştiţi faptul că nu trebuie să investiţi foarte mulţi bani în afacerea pe care o veţi realiza. Ideea este să câştigaţi o sumă de bani în plus la salariu şi nu să faceţi profit.

 

Câștigul depinde numai de dumneavoastră

Promovarea pe bloguri și pe rețelele de socializare nu trebuie să lipseasă. Faceți poze cu hainele, bijuteriile, modelele pe care le machiați, decorațiunile si produsele cosmetice pe care le realizați. Postați pozele pe internet.

Aveți încredere în munca pe care o faceți. În fond câștigul depinde numai de dumneavoastră.

Transformaţi-vă pasiunea într-o miniafacere şi să nu vă fie teamă de competiţie. Toate aceste idei de afaceri, le puteţi pune în aplicare de la domiciliu şi mai mult de atât, veţi lucra pe cont propriu. Practic, cu cât veţi munci mai mult cu atât veţi câştiga mai mult.

Oana CIORNIA - despresucces.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci idei de miniafaceri la domiciliu pentru femei.
 Vizualizări articol: 3090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci idei de miniafaceri la domiciliu pentru femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei