Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2012 - Anul XVII, nr. 294 (5199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un milion de brazilieni s-au înscris pe un site destinat întâlnirilor extraconjugale

Site-ul destinat întâlnirilor extraconjugale Ashley Madison numără, la un an de la lansarea lui în Brazilia, peste un milion de utilizatori, aflaţi în căutarea unor aventuri sexuale, informează AFP.

Creat în urmă cu zece ani în Canada şi prezent în 24 de ţări, site-ul Ashley Madison înregistrează cea mai mare creştere în Brazilia, uriaşa ţară sud-americană care venerează senzualitatea.

"Brazilienii au o mare înclinaţie pentru plăcere, sex şi distracţie", afirmă Eduardo Borges, administratorul site-ului în această ţară, care are o populaţie de 194 de milioane de locuitori.

"Toate aceste aspecte sunt însoţite de pasiunea lor pentru tehnologie, nevoia de a comunica şi de a cunoaşte oameni", a adăgat Eduardo Borges, insistând asupra faptului că acest site nu promovează adulterul, ci oferă "alternative pentru a-l practica într-un mod corect".

Tocmai pe acest "savoir faire" îşi bazează Ashley Madison publicitatea, prin campanii care fac referire la unii dintre cei mai cunoscuţi soţi din lume, precum Bill Clinton şi prinţul Charles al Marii Britanii.

"Am început în Brazilia la sfârşitul lunii august 2011. Mizam pe 500.000 de utilizatori într-un an, dar am ajuns la peste 800.000 şi, la sfârşitul anului 2012 vom avea peste un milion. Aceasta este o creştere mult mai mare decât prevăzusem", a precizat Eduardo Borges.

Cu 17 milioane de utilizatori pe plan mondial - din care 8 milioane în Statele Unite şi 6 milioane în Canada -, site-ul Ashley Madison a înregistrat o cifră de afaceri de 120 de milioane de dolari în acest an, însă Eduardo Borges a refuzat să comunice cifra de afaceri obţinută în Brazilia.

Brazilia, care are peste 80 de milioane de internauţi, este cea de-a doua piaţă pentru Ashley Madison, prin prisma cifrei de afaceri, a precizat el.

Pentru a găsi sufletul-pereche sau pentru a avea parte de o aventură extraconjugală, există o mare varietate de site-uri în Brazilia, unde sunt prezenţi şi alţi actori mondial din acest sector, precum site-urile eHarmony şi Second Love.

Creatorii site-ului Ashley Madison s-au gândit la femei atunci când l-au creat. Ele nu plătesc nimic pentru a se înscrie pe site, nici pentru a intra în contact cu bărbaţii înscrişi pe site. Ei sunt aceia care trebuie să plătească dacă vor să trimită mesaje, inimioare sau să folosească alte tehnici de "seducţie virtuală".

Cele 100 de credite - care permit contactarea, în medie, a 20 de femei - costă aproximativ 25 de dolari.

Fotografii care prezintă bărbaţi cu bustul gol, chipuri cu priviri curajoase, descrieri precum "sensibil şi tandru, creativ şi aventurier" sunt doar câteva dintre mijloacele utilizate de bărbaţii de pe site pentru a-şi "rentabiliza" investiţia.

"Îmi trimiţi o fotografie?", cere încă de la începutul conversaţiei utilizatorul Guto, contactat de un jurnalist de la AFP. Guto este căsătorit de 21 de ani şi s-a înscris pe acest site în luna martie. De atunci, el a cumpărat 4.000 de credite.

"Am cheltuit mai mult decât mi-aş fi dorit, dar am reuşit să am câteva contacte şi am avut două experienţe foarte bune", a dezvăluit el.

După un an de prezenţă în Brazilia, Ashley Madison a lansat programul "amant garantat", pentru ca fiecare persoană înscrisă să aibă certitudinea că va avea cel puţin o aventură. În caz contrar, ea va fi "despăgubită".

"Până în prezent, nimeni nu a solicitat acest lucru", a declarat Eduardo Borges.

David Benoliel, administratorul regional al site-ului, afirmă că succesul obţinut de acesta în America Latină, cu 1,6 milioane de utilizatori, este "surprinzător" pentru o regiune în care "tabuurile sociale şi religioase" sunt totuşi numeroase.

Site-ul Ashley Madison este prezent şi în Mexic, Columbia, Venezuela, Chile, Argentina şi Puerto Rico.

Potrivit administratorilor site-ului, o aventură sexuală reprezintă soluţia perfectă pentru a salva o căsnicie uzată, readucând bucurie în sufletul unui soţ nesatisfăcut.

"Dacă lipseşte ceva din căsnicia ta, dar nu vrei să divorţezi, aici vei găsi ceea ce cauţi. Noi nu creăm trădarea, noi o îmbunătăţim", afirmă Eduardo Borges.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un milion de brazilieni s-au înscris pe un site destinat întâlnirilor extraconjugale.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un milion de brazilieni s-au înscris pe un site destinat întâlnirilor extraconjugale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei