Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2012 - Anul XVII, nr. 294 (5199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Ceremonie

Cei 17 senatori şi deputaţi suceveni şi-au primit în mod oficial certificatele de parlamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 17 candidaţi de la alegerile parlamentare din judeţul Suceava care au obţinut mandatele de parlamentar pentru următoarea legislatură au primit ieri certificatele doveditoare ale alegerii în funcţiile de deputat sau senator. Ceremonia a avut loc ieri la Palatul Administrativ din Suceava, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a prefectului Florin Sinescu, a vicepreşedintelui CJ Suceava, Alexandru Rădulescu, precum şi a unora dintre cei care au făcut parte din staful de campanie electorală al noilor parlamentari de Suceava.

De remarcat că de la ceremonia de ieri au lipsit cinci dintre cei 17 viitori parlamentari ai judeţului Suceava, respectiv senatorul USL Ovidiu Donţu, senatorul PDL Gheorghe Flutur, precum şi deputatul PDL Ioan Balan şi deputaţii USL Eugen Bejinariu şi Ovidiu Iane.

Certificatele doveditoare pentru alegerea în funcţiile de senator şi deputat au fost înmânate celor prezenţi de către preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Maricel Nechita, care a ţinut să precizeze că „vreau să adresez mulţumiri tuturor competitorilor electorali din judeţul Suceava pentru maniera decentă în care s-au comportat în campania electorală. De asemenea, vreau să adresez mulţumiri domnului prefect pentru modul ireproşabil de organizare a activităţilor administrative necesare pentru organizarea alegerilor. Şi vreau să le mulţumesc şi membrilor Biroului Electoral Judeţean, pentru maniera serioasă şi responsabilă cu care au activat în acest birou”.

Maricel Nechita a înmânat apoi mandatele de deputat tuturor parlamentarilor prezenţi, o partea dintre aceştia ţinând să le mulţumească tuturor celor care i-au votat.

Preşedintele BEJ Suceava le-a înmânat certificatele de parlamentar senatorilor USL Neculai Bereanu şi Mihai Neagu, deputaţilor USL Alexandru Băişanu,  Gavril Mîrza, Eugen Uricec, Ioan Stan, Constantin Galan, Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, precum şi deputatului PDL Sanda-Maria Ardeleanu.

La finalul ceremoniei de la Palatul Administrativ, preşedintele BEJ Suceava a ţinut să-i felicite pe noii parlamentari ai judeţului, adăugând că „să dea Dumnezeu să se ţină de promisiunile e care le-au făcut în această campanie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei 17 senatori şi deputaţi suceveni şi-au primit în mod oficial certificatele de parlamentar.
 Vizualizări articol: 3326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cei 17 senatori şi deputaţi suceveni şi-au primit în mod oficial certificatele de parlamentar1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(15 dec 2012, 18:52:53
5 din 17 au lipsit au ramas 12.Cei insiruiti mai jos,carora li s-au inmanat certificatele sunt 10.Concluzia:12-10=2.Inteleg ca limba romana este grea,dar si matematica?Ce mister ii invaluie pe cei 2 rataciti inainte sa se bucure de norocul care a dat peste ei si familiile lor.
2.   Comentariu trimis de
(15 dec 2012, 20:13:18
celor care nu si/au castigat pe drept locul in parlament trebuia sa le fie eliberate certificate de ASISTATI SOCIAL.cei care au intrat in parlament de pe locul 2,3 sau chiar 4.celor care formeaza cea de a treia camera in parlament,CAMERA ASISTATILOR SOCIAL.se va vedea peste 4 ani ca acestia nu vor avea nici o contributie benefica statului si poporului roman ci doar ptr.propriul lor interes,le va spori averea cu milioane de euro,bineinteles, din bani publici.
3.   JANIK!!!! trimis de
(17 dec 2012, 09:49:52
Tine aproape...de acord cu tine...peste patru ani ne intalnim(spre deosebire de tine eu ma prezint, n am nimic de ascuns), si stabilim exact, ce au facut fiecare... daca ingaduie D -zeu sa ajungem....altfel esti patetic si inutil..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei