Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2012 - Anul XVII, nr. 294 (5199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prefectul de Vaslui a anunţat că este închis din cauza viscolului şi drumul spre Vama Albiţa

Duminică, 16 Decembrie 2012 (19:13:36)

Prefectul judeţului Vaslui, Radu Renga, a anunţat, în videoconferinţa de duminică seară, că din cauza viscolului a fost închis şi drumul spre Vama Albiţa, însă Poliţia susţine că este vorba doar despre restricţii periodice de circulaţie pentru TIR-uri, necesare deszăpezirii.

Autorităţile judeţene vasluiene, prin prefectul Radu Renga, au anunţat, în videoconferinţa de duminică seară, cu ministrul de Interne, Mircea Duşa, închiderea drumului european E 581, care asigură legătura spre cel mai important punct de trece a frontierei spre Republica Moldova, respectiv Vama Albiţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui susţin că, de fapt, este vorba doar de impunerea unei restricţii periodice pentru traficul greu, necesar deszăpezirii.

"Nu este vorba despre blocarea traficului în totalitate, ci doar de impunerea unor restricţii pentru autovehiculele cu masa peste 3,5 tone, pe sectorul Crasna - Huşi. Autoturismele pot circula, evident în condiţii de iarnă, iar periodic, în funcţie de cum este deszăpezit drumul, se permite şi TIR-urilor să se deplaseze", a declarat, duminică seară, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

În judeţul Vaslui, sunt în continuare închise şi cele două drumuri naţionale importante din judeţ, respectiv DN24 Vaslui - Iaşi, cu blocaj în zona Movila lui Burcel, şi DN 2F Vaslui - Bacău, pe raza comunei Dragomireşti.

Totodată, sunt date închise cinci drumuri judeţene, iar 17 sate nu au energie electrică tot din cauza fenomenelor meteo extreme.

La rândul său, în aceeaşi videoconferinţă prefectul judeţului Bacău, Claudiu Şerban, a anunţat că nu sunt localităţi izolate ca urmare a celor cinci drumuri judeţene blocate de nămeţi, în condiţiile în care există rute ocolitoare.

Totodată, potrivit prefectului, la ora actuală nu mai există nici localităţi nealimetate cu energie electrică, după ce toate cele şapte localităţi rămase, duminică, fără curent, au fost realimentate de societatea E.ON Moldova în urma remedierii defecţiunilor apărute în teren.

La ora actuală, în judeţul bacău sunt închise un drum naţional, DN 2F, care asigură legătura, prin Dragomoreşti, cu judeţul Vaslui, şi cinci drumuri judeţene.

În aceeaşi videoconferinţă cu prefecţii, de duminică seară, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a reclamat că firmele private care transportă bolnavii depedenţi de dializă au maşinile neechipate coresponzător pentru condiţii de iarnă, el spunând că personal a ajutat la deszăpezirea unui Logan blocat în zăpadă care nu avea nici cauciucuri de iarnă şi nici lanţuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul de Vaslui a anunţat că este închis din cauza viscolului şi drumul spre Vama Albiţa.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul de Vaslui a anunţat că este închis din cauza viscolului şi drumul spre Vama Albiţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei