Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

GQ: Actorul Aaron Johnson, desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie

Actorul Aaron Johnson a ocupat prima poziţie în topul celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie, alcătuit în fiecare an de editorii revistei GQ, informează dailymail.co.uk.

Actorul britanic Douglas Booth a ocupat poziţia a doua, podiumul fiind completat de un alt actor britanic, Nicholas Hoult, clasat pe poziţia a treia.

Deşi are doar opt ani, Romeo Beckham calcă deja pe urmele celebrului său tată atunci când este vorba de modă şi de stilul vestimentar.

Fiul mijlociu al fostului căpitan al naţionalei Angliei a fost inclus în premieră pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie, ocupând poziţia a 26-a. Tatăl său, David Beckham, s-a clasat pe locul al 16-lea.

Câştigătorul ediţiei de anul trecut a acestui clasament, actorul Robert Pattinson, s-a clasat în acest an pe locul al patrulea.

Prinţul Harry, o altă celebritate inclusă în premieră pe această listă prestigioasă, ocupă poziţia a cincea, experţii în fashion declarând că el "arată bine deoarece nu îi pasă de felul cum arată". Fratele său mai mare, prinţul William, a fost şi el inclus în premieră pe această listă, pe poziţia a 27-a.

Cineastul David Furnish - partenerul de viaţă al cântăreţului Elton John, designerul Tom Ford, muzicianul Alex James - basistul trupei Blur, pilotul de Formula 1 Jenson Button şi actorul Bill Nighy încheie Topul 10 al celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din Marea Britanie.

Câştigătorul din acest an, Aaron Johnson, este un actor britanic în vârstă de 20 de ani, care s-a remarcat în filmul "Nowhere Boy", în care l-a întruchipat pe John Lennon. Tânărul actor britanic este logodit cu regizoarea Sam Taylor-Wood, în vârstă de 43 de ani, cu care are deja o fetiţă, născută în 2010.

Mel Gibson ocupă prima poziţie în topul celor mai urât îmbrăcaţi bărbaţi din lume alcătuit de revista GQ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GQ: Actorul Aaron Johnson, desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GQ: Actorul Aaron Johnson, desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei