Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Bohemian Rhapsody", cel mai bun cântec al tuturor timpurilor

Piesa "Bohemian Rhapsody", a formaţiei Queen, a fost desemnată cea mai bună melodie a tuturor timpurilor, potrivit rezultatelor unui top realizat printre iubitorii de muzică din Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.

Potrivit unui sondaj la care au participat 10.000 de oameni, "Bohemian Rhapsody", de două ori ajunsă pe locul întâi în topurile muzicale din Marea Britanie, a surclasat hituri ale lui Bryan Adams, Robbie Williams şi John Lennon.

"Avem un câştigător lăudabil", a declarat coordonatorul sondajului, John Sewell, de la onepoll.com

"Bohemian Rhapsody" s-a aflat pe primul loc în topurile din Marea Britanie în 1975. Hitul a revenit în clasamente în 1991, după moartea artistului Freddie Mercury, când a rămas în top timp de 14 săptămâni. Totodată, a fost singura melodie vândută într-un milion de copii în două ocazii diferite, fiind prezentă pe lista oficială a celor mai bune cântece din Marea Britanie.

Melodia a modificat poziţiile clasamentelor de mai multe ori, fiind votată cel mai bun cântec din ultimii 25 de ani de British Phonographic Industry (BPI), la doar doi ani de la difuzare.

"Bohemian Rhapsody" a fost inclusă în Grammy Hall of Fame, în 2004, şi se află pe locul al doilea în clasamentul celor mai difuzate piese de la radio, tonomate sau în cluburi.

Pe locul al doilea în top s-a situat melodia "Y.M.C.A" a grupului disco Village People, lider în clasamentele muzicale din Marea Britanie în 1979.

Pe locul al treilea se situează Bryan Adams, cu "(Everything I Do) I Do It for You", tema sonoră a filmului "Robin Hood", care a fost lider de top 16 săptămâni în 1991.

În top urmează în ordine: "Angels" (Robbie Williams), "Red, Red Wine" (UB40), "Imagine" (John Lennon), "Sweet Child O' Mine" (Guns 'N' Roses), "Billie Jean" (Michael Jackson), "Dancing Queen" (Abba), "Can't Get You out of My Head" (Kylie Minogue).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Bohemian Rhapsody", cel mai bun cântec al tuturor timpurilor.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
"Bohemian Rhapsody", cel mai bun cântec al tuturor timpurilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat ca formatia Queen nu canta manele!!!!!!!! trimis de
(17 iul 2008, 16:32:24
Daca ar fi cantat manele, acest articol ar fi fost vizualizat de toti "entelectualii" ce ne mananca viata. Poate-si face, manca-ti-as, Adi Wonder o banda, nuhmita "Queen de la Ciorogarla". Prietenii stiu de ce.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei