Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bogaţii Hollywoodului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Johnny Depp , Nicole Kidman şi Steven Spielberg rămân în continuare cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Într-un clasament dat publicităţii de Forbes, starul din "Piraţii din Caraibe" a câştigat în 2007 nu mai puţin de 92 de milioane de dolari. În opinia editorialistului Lea Goldman, pe lângă talentul şi farmecul său indiscutabil, Depp a demonstrat şi un real talent pentru afaceri pentru că a reuşit să evite soarta de care a avut parte Matt Damon, care deşi a fost protagonistul unor filme cu încasări uriaşe, a rămas în buzunar cu bani foarte puţini.

Pe locul doi în clasamentul actorilor cel mai bine plătiţi din Cetatea Filmului se află Brad Pitt, protagonistul unor pelicule de succes, precum "Ocean's 13" şi "Asasinarea lui Jesse James", în timp ce medalia de bronz i-a revenit veteranului Tom Cruise. Revenirea lui Cruise pe poziţii fruntaşe în clasament este o adevărată surpriză, mai ales că Paramount a renunţat la serviciile sale vara trecută. Succesul a venit graţie succesului peliculei "Leii mor pentru miei" regizată de Robert Redford, precum şi controverselor stârnite în legătură cu filmul "Valkyrie", care prezintă celebrul atentat împotriva lui Hitler din 1944. Cruise interpretează rolul lui Claus Philipp Maria Schenk Graf von Stauffenberg, care a încerca printr-un complot complex să doboare dictatura nazistă.

În ceea ce le priveşte pe femei, lucrurile nu s-au schimbat de anii anteriori. Nicole Kidman continuă să conducă în clasamentul celor mai bine plătite actriţe, ea fiind urmată de Angelina Jolie şi Jennifer Aniston. Pe locul patru se află Julia Roberts, urmată de muza lui Woody Allen, Scarlett Johanson.

În ceea ce îi priveşte pe regizori, lider necontestat rămâne Steven Spielberg, care de-a lungul timpului, graţie celor 20 de pelicule de succes a câştigat nu mai puţin de 3.445 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogaţii Hollywoodului.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bogaţii Hollywoodului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Didicationes trimis de
( 8 ian 2008, 01:16:06
Caca-va-ti in cotidianul vostru. Ciao!Cari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte