Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Criticii de film din SUA

"4, 3, 2", desemnat cel mai bun film străin

Asociaţia Naţională a Criticilor de Film din SUA a desemnat filmul lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", drept cel mai bun film străin, în cadrul premiilor anuale ale asociaţiei, informează publicaţia Hollywood Reporter, în ediţia online.

Filmul lui Cristian Mungiu, ales "cel mai bun film străin" în cadrul premiilor National Society of Film Critics, a fost urmat în top de producţiile "Diving Bell" şi "Persepolis", de Julian Schnabel.

Asociaţia a acordat premiul pentru cel mai bun film producţiei "There Will Be Blood / Scandalul petrolului", realizatorul filmului, Paul Thomas Anderson, fiind desemnat "cel mai bun regizor". Pentru rolul din "There Will Be Blood / Scandalul petrolului", Daniel Day-Lewis a fost ales "cel mai bun actor", în timp ce Robert Elswit a fost distins cu un premiu pentru imagine.

Podiumul secţiunii "cel mai bun film" a fost completat de filmele "The Diving Bell and the Butterfly" de Julian Schnabel şi "No Country for Old Men / Nu există ţară pentru bătrâni" al fraţilor Ethan şi Joel Coen.

De asemenea, Julie Christie a fost aleasă cea mai bună actriţă pentru rolul din "Away From Her", în timp ce premiile pentru cei mai buni actori în roluri secundare le-au revenit lui Cate Blanchett pentru rolul din filmul "I'm Not There" de Todd Haynes şi lui Casey Affleck, pentru interpretarea din producţia "The Assassination de Jesse James and the Coward Robert Ford" a lui Andrew Dominique.

Tot în cadrul premiilor National Society of Film Critics, Tamara Jenkins a câştigat premiul pentru scenariu pentru filmul "The Savages".

"No End in Sight", filmul lui Charles Ferguson despre războiul din Irak, a fost ales "cel mai bun film documentar", iar producţiile "Sicko" a lui Michael Moore şi "Terror's Advocate" de Barbet Schroeder au completat podiumul categoriei. Pe de altă parte, producţia "Profit Motive and the Whispering Wind" de John Gianvito a fost aleasă drept "cel mai bun film experimental".

Premiile au fost decernate în urma opţiunilor exprimate de cei 41 de critici membri ai National Society of Film Critics.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "4, 3, 2", desemnat cel mai bun film străin.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
"4, 3, 2", desemnat cel mai bun film străin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte