Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2007 - Anul XII, nr. 264 (3638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Info economic

Nou acţionar la Asirom

Vienna Insurance Group (VIG) a achiziţionat, ieri, un pachet de acţiuni reprezentând circa 20,2% din capitalul social al Asirom, pentru aproximativ 29 milioane euro, majorându-şi participaţia în acţionariatul asigurătorului român la 50,2%.

În a doua parte a lunii iulie 2007, VIG a achiziţionat de la Interagro 30,51% din titlurile Asirom în urma unei tranzacţii de 146 de milioane de lei. În cursul şedinţei bursiere de ieri, un pachet reprezentând 20,17% din capitalul Asirom şi-a schimbat proprietarul pentru 98,2 milioane de lei, printr-o tranzacţie specială pe Rasdaq.

 

Riso Scotti de România

Producătorul italian de orez şi produse din orez Riso Scotti este interesat să achiziţioneze noi suprafeţe de teren agricol în România, unde deţine deja 7.000 de hectare, în judeţele Ialomiţa şi Olt.

"Suntem interesaţi de noi suprafeţe de teren, pentru ca în câţiva ani să folosim, la fabricile locale, exclusiv orez produs în România", a declarat, miercuri, Cristian Luca, directorul de distribuţie al firmei.

 

Ion Ţiriac, în topul bogaţilor

Miliardarul român Ion Ţiriac figurează pe locul 13 în clasamentul celor mai bogaţi 15 oameni de afaceri din Europa de Est, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari, potrivit unui top publicat ieri de revista americană Forbes, realizat pe baza unor date din luna martie.

Ion Ţiriac a fost, în 2007, primul român inclus în clasamentul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume, ocupând locul 840.

 

Cardurile CEC, în pauză

Cardurile emise de Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) nu vor putea fi utilizate pentru plata la comercianţi sau obţinere de numerar începând din noaptea de vineri, 16 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie, ca urmare a efectuării unor lucrări de modernizare a sistemului.

Cardurile nu vor putea fi utilizate din 16 noiembrie, ora 23:00, până în 18 noiembrie, ora 23:00, se arată într-un anunţ al CEC.

Lucrările vor viza modernizarea reţelei de bancomate şi EPOS-uri şi a sistemului de autorizare a tranzacţiilor cu carduri CEC.

 

Scumpiri la carburanţi

Petrom, controlată de grupul austriac OMV, va majora, astăzi, preţul carburanţilor comercializaţi în staţiile proprii de distribuţie, cu până la nouă bani pe litru.

Astfel, benzina Eco premium 95 va costa 3,42 lei/litru, iar preţul benzinei Premium fără plumb 95 va urca la 3,39 lei/litru. Beniza Top premium fără plumb 99+ va costa 3,72 lei/litru. Noul preţ de vânzare al motorinei Top Euro Diesel 4/Top Nordic Diesel va avansa la 3,41 lei/litru, iar sortimentul Euro Diesel 4 va putea fi achiziţonat pentru 3,24 lei/litru. Benzinele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor costa 3,49 lei/litru şi 4,11 lei/litru. Motorinele OMV Premium Diesel/Alpine Diesel şi OMV Sprint Diesel vor costa 3,78 lei/litru şi 3,48 lei/litru.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info economic.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info economic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei