Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vernisaj

Galeria „Millenium”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O porţiune din holul principal al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, perimetru amenajat ca spaţiu expoziţional cu prilejul manifestărilor organizate la jumătatea acestei luni sub genericul „Eminescu 2008”, a primit ieri destinaţia permanentă de galerie cu numele „Millenium”.

„Naşul” a fost comisarul şef Ioan Todiruţ, iar evenimentul care a prilejuit  „botezul” a fost „Expoziţia de artă decorativă, pictură şi vestimentaţie militară” organizată de IPJ Suceava împreună cu Prefectura, Uniunea Ucrainenilor din România - Ţinutul Bucovina şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Galeria, aşa cum a precizat la vernisaj comisarul şef Ioan Todiruţ, intră de acum în circuitul expoziţional fiind pusă la dispoziţia artiştilor suceveni.

 

Sub semnul prieteniei şi al colaborării

Expoziţia prezintă publicului lucrări de artă decorativă şi pictură, realizate de artiştii plastici Radu Bercea şi Ioan Bodnar, şi o originală colecţie de caschete de poliţist aparţinându-i comisarului şef Ioan Todiruţ.

Pentru marcarea momentului istoric al Unirii Principatelor Române, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” a completat manifestarea prin expunerea unor volume tematice („Jurământul domnitorului Alexandru Ioan Cuza”, „Cum s-a înfăptuit România Modernă”...).

O expoziţie care se află sub semnul prieteniei şi al colaborării, pe de o parte prin faptul că apropie o instituţie publică de lumea artistică suceveană, iar pe de alta pentru că subliniază relaţia armonică dintre Radu Bercea şi Ioan Bodnar, doi creatori care şi-au marcat în tandem prezenţa pe simeze, nu numai în perimetrul bucovinean, ci şi pe meridianele lumii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Galeria „Millenium”.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galeria „Millenium”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte