Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 161 (5368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Despre boi şi inşi cu personalitate de tip schizoid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acuma oleacă de timp, după un articol publicat la rubrica de faţă despre Fenechiu şi şeful său Crin, un cititor scria că a observat mai de mult cât sunt de bou. După alt articol, legat de un istoric spălător de jeg al osemintelor lui Zelea-Codreanu, altul scria că sunt bolnav psihic, cu  personalitate de „tip schizoid”. Iar alţii la fel, cântau la aceeaşi strună.

Nu e un secret că instituţii publice, servicii secrete şi partide politice plătesc oameni ca să urmărească presa şi să reacţioneze. Ale lor sunt comentariile, în general. Omul de rând e cuminte: respectă o idee, chiar dacă nu e de acord cu ea, şi-ncearcă să şi-o contureze pe a lui.

Dar să vedem dacă sunt într-adevăr cum mă descriu inşii respectivi. Am dat ca sigură arestarea lui Gigi Becali şi am explicat-o logic, ca la tablă, bazându-mă pe un interviu luat fostului său body-guard Zmărăndescu în Evenimentul Zilei. Prin caftangiul respectiv, lui Becali i se transmitea un ultim avertisment, de care el n-a ţinut cont, pentru că e cum e. A fost apoi Becali arestat sau nu?

Am scris că istoricul Buzatu va muri curând înecat în propria otravă, fiindcă a încerca să-l reabilitezi pe un mitocan al istoriei cum e Zelea-Codreanu e o crimă. A plecat Buzatu să joace table şi popa-prostu în iad cu idolul său legionar, posesor al unei personalităţi de tip schizoid, sau nu? Şi apropo de Zelea-Codreanu, A.C. Cuza, profesorul Nicolae Paulescu şi ceilalţi antisemiţi, care ziceau că evreii nu permit poporului român să se dezvolte. Azi, România nu mai are evrei, dar dezvoltarea tot n-o vedem.

Am explicat ca la şcoală că Fenechiu se va alege cu puşcărie, în ciuda faptului că are sprijin de la cel puţin un serviciu secret străin cu greutate. Dar uneori nici un serviciu secret nu te mai poate ajuta, vezi cazul istoricului Treptow, de care scria şi moş M.R. Iacoban. A fost Fenechiu condamnat sau nu? Am spus că Dan Voiculescu o va îmbulina şi el, şi vedeţi acum ce sulă înroşită i se apropie de borta curului?

Să continui? Nu are rost. Îi rog doar pe cei plătiţi cu bani grei de la stat să se mai uite şi în oglindă, între două comentarii. Şi să spună dacă le place ce văd.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Despre boi şi inşi cu personalitate de tip schizoid.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Despre boi şi inşi cu personalitate de tip schizoid5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei