Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mini Countryman a fost produs în 250.000 de exemplare

 

MINI raportează un nou succes pe linie de producție. La mai puţin de 3 ani de la lansare, modelul Countryman cu numărul 250.000 a părăsit linia de producţie. Lansarea acestui model a însemnat intrarea mărcii premium din Marea Britanie într-un segment nou şi scrierea unui capitol nou în istoria sa de succes.

"Cererea deosebită la nivel global pentru MINI Countryman reprezintă o dovadă convingătoare a strategiei riguroase de expansiune care este implementată pentru marca MINI", a declarat Harald Krüger, membru al Consiliului Director BMW AG, MINI, Motorcycles, Rolls-Royce, Aftersales BMW Group. Producţia modelului MINI Countryman cu numărul 250.000 vine la puţin timp după ce a început producţia MINI Paceman. Cel de-al şaptelea model din portofoliul mărcii este produs tot la Graz.

MINI Countryman este primul model în mai bine de 50 de ani de istorie a mărcii care are patru uşi, un hayon generos, până la cinci locuri şi un portbagaj cu utilizare variabilă, al cărui volum variază între 350 şi 1.170 de litri.

Totodată, este primul MINI care opţional poate dispune de sistem de tracţiune integrală ALL4.

În prezent, ALL4 poate fi comandat ca opţiune pentru MINI Cooper S Countryman (184 CP), MINI Cooper SD Countryman (143 CP) şi MINI Cooper D Countryman (112 CP). Şi mai sus pe scara performanţelor se află abilitatea remarcabilă a versiunii MINI John Cooper Works Countryman, care dispune standard de tracţiune integrală.

Succesul global al MINI Countryman este reflectat de datele de vânzări înregistrate pe toate pieţe auto importante: numai în 2012 au fost vândute 102.250 de unităţi. Varianta de model cea mai cerută a fost MINI Cooper S Countryman, urmată de MINI Cooper Countryman.

Chiar dacă variantele diesel nu sunt disponibile pe toate pieţele, ele s-au dovedit foarte populare. Modele echipate cu motorizări diesel deţin aproximativ 37% din vânzările MINI Countryman în 2012.

În România, în primi trei ani de prezenţă pe piaţă, modelul a devenit al doilea cel mai bine vândut model al mărcii, după clasicul MINI Hatch. În 2012, mai mult de 1 din 3 modele livrate în România au fost MINI Countryman (60 de unităţi dintr-un total 168 de unităţi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini Countryman a fost produs în 250.000 de exemplare.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini Countryman a fost produs în 250.000 de exemplare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei