Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că premierul României, Victor Ponta, continuă să guverneze „prin minciună”, încercând să ascundă disponibilizările care urmează să fie făcute în sectorul energetic. Flutur a precizat că USL a decis să facă  disponibilizări din sectorul energetic, însă Guvernul încearcă „să paseze răspunderea pe umerii directorilor”.

„Ponta trebuie să se scuture de laşitate şi să facă publică lista companiilor unde se vor face concedieri. Guvernul își menține planul de a face disponibilizări în companiile de stat din sectorul energetic. Proiectul de ordonanță retras la comanda premierului Ponta a redevenit public, dar într-o formă mai puțin transparentă. În noua formă, proiectul vorbește despre posibilitatea disponibilizărilor, fără a mai da lista companiilor vizate. În mare parte, însă, proiectul este similar celui publicat în urmă cu două săptămâni”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a arătat că retragerea temporară a acestui proiect a fost un artificiu de imagine, iar premierul Victor Ponta a intenţionat să arunce vina în curtea Ministerului Economiei. Senatorul PDL a arătat că „la fel ca întotdeauna”, prima reacţie a lui Victor Ponta a fost aceea de a nega şi de a arunca răspunderea în altă parte.

„Nu este prima oară când Ponta minte şi se dezice de o iniţiativă a Guvernului pe care-l conduce. În luna octombrie, Ministerul Finanţelor publicase un proiect de Hotărâre de Guvern privind majorarea impozitelor şi taxelor locale. Ponta a negat orice intenţie a Guvernului în acest sens, proiectul de hotărâre a fost retras rapid, dar a apărut imediat după alegeri şi a fost adoptat. Ponta i-a minţit pe români şi a făcut exact ceea ce promisese că nu va face”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El a criticat faptul că premierul Victor Ponta refuză să vorbească despre orice fel de măsură nepopulară, de teamă că acest lucru i-ar putea afecta imaginea. Flutur a mai declarat că Victor Ponnta guvernează doar cu ochii pe sondaje şi cu spatele la problemele ţării, şi că „tratează guvernarea ca pe o jucărie proprie, nu ca pe o datorie”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”.
 Vizualizări articol: 2213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur: „Victor Ponta continuă să guverneze prin minciună”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Guvernul PDL trimis de
(16 mar 2013, 11:17:29
Domnul Flutur vorbeste de guvernul USL ca ar guverna prin minciuna ,guvern care este la putere practic de doua luni de zile.Dar ia sa vedem cum a guvernat PDL in patru ani de zile.Aici macar avem o imagine cat de cat.Si e foarte simplu,ia sa vedem programul de guvernare PDL intitulat "Gândim Altfel"
In perioada 2009-2012 PIB pe locuitor va ajunge la 62% din media europeană, salariul mediu va fi de 900 de euro, iar pensia medie, de 405 euro.Salariul minim va ajunge la 50% din salariul mediu.Se va aloca 6% din PIB pentru educaţie, precum şi repoziţionarea socială a meseriei de profesor, prin creşterea atractivităţii financiare şi sociale a carierelor didactice.În domeniul sănătăţii, PDL promite asigurarea de îngrijiri medicale la nivel calitativ superior, prin acreditarea spitalelor şi asigurarea efectivă a îngrijirilor medicale.În privinţa pieţei muncii şi a securităţii sociale, PDL anticipează creşterea gradului de ocupare la circa 65% în 2012, de la circa 59% în prezent, şi acordarea indemnizaţiei de şomaj diferenţiat ca perioadă şi cuantum, precum şi stimularea rămânerii pe piaţa muncii a persoanelor în vârstă.
Frumos program.Si chiar s-a realizat.Merg la fix frazele"guvernare prin minciuna"si
" tratează guvernarea ca pe o jucărie proprie, nu ca pe o datorie”. Domnul flutur vorbeste din experienta PDL.

1.1  RE: Guvernul PDL trimis de
(16 mar 2013, 13:04:00
buna TOASU", acum da si matale un copy-paste (asa ca se ☭ l tau TONTA)peste programul de guvernare al aliantei antinaturale psd-pnl,sa VAZA MINTILII NOASTE ce binestare aveti promisa pentru acest popor,
2.   Radu.. trimis de
(16 mar 2013, 11:47:25
vad ca esti prost de bubui.faci rau la oamenii...numai scrie numai porcarii aici...Flutur are dreptate..guvernul USL minte cu nerusinare...tonta zice una ministri hotiii pusi de el il contrazic.............sa vina ponta aici in Austria cred ca noi romanii il luam la bataie,dobitocu ordinar..daca esti bugetar cum zici nu ai fi avut bani sal reclami pe ala care comenta pe aici.esti unu platit de USL sa ne enervezi pe noi,cum a fost Flutur a facut ff multe pentru suceava ce nu a facut PSD dupa anii 90...sa te judece Dumnezeu
3.   Catre Daniel trimis de
(16 mar 2013, 12:11:05
Mai dar ce nervos esti.Eu credeam ca daca stai in Austria esti mai calm ,mai occidental.Vorba aia,tara cu standard inalt,Alpii,schi,totul te duce cu gandul la o atmosfera calda si senina.De unde frate,vad ca esti mai stresat ca noi romanii.Si vad ca nu vorbesti ca un austriac civilizat.Ala de care zici nu comenta aici,ci varsa tone de injuraturi si pornografii pe acest forum.Ca sa afirmi ca sunt platit de USL trebuie sa dovedesti acest lucru.E normal sa te enervez asa cum si pdl-istii ma enerveaza pe mine.De aceea suntem din societatea civila sa ne enervam unii pe altii si sa contribuim la propasirea tarii.Iar despre ce a facut guvernarea PDL ti-am aratat mai sus.
4.   Comentariu trimis de
(16 mar 2013, 12:17:22
cine ma rog e si flutur asta?
un turnator pe timpul lui ceasca si acum un sclav a lui basescu.
5.   Comentariu trimis de
(16 mar 2013, 12:23:54
domnii din pdl,după ce că au făcut atata rău românilor simpli,care nu au fost in clica lor,acum,in loc sa se uite in curtea lor,că mai au doar 2-3 luni si partidul lor dispare din politica romanească,mai au nesimtirea să lase impresia ca le pasă de ce face usl-ul la guvernare.putin mă mai interesează de ce fac actualii guvernanţi .eu am avut încredere în pdl şi în Flutur şi i-am votat în 2008,m-au dezamăgit total şi acum nu merită decât să fie scuipaţi în faţă.
6.   Radu. trimis de
(16 mar 2013, 12:49:18
nu te mai da inteligent..romanii nu sunt multumiti de nimic de asta Dumnezeu ia adus in starea asta..orice e la guvernare bine nu va face pentru Romania..de-ar fi Romania 30%cat Austria ar fi asa de bine....sa nu uitati sa votati pe Crin ,sa fiti siguri ca o sa intrati in ruina definitiv..succes
7.   Mai radumatii trimis de
(16 mar 2013, 13:02:51
Ce faci raducule inca iti mai lingi ranile de ai revenit asa in forta?Ce usl tu nu vezi robotelul de crin cum vorbeste iar despre piticotul de ponta ala minte si cind doarme iar a doua zi crede el
8.   Oooooo! trimis de
(16 mar 2013, 14:53:26
Băi tăticule dar ce și-a încasat-o Răducu ! Surprinzător este faptul că în loc să-i fie închisă gura lui Lăducu,au închis-o pe a lui Herr. În mod normal,adevăratul meci se dă între Monitor și Herr.Radu lui pește prăjit este fiul ploii,este egal cu zero.Ce ți-am spus eu plângăciosule că netul ăsta pute urât ? Să fiți iubiți !
8.1  RE: Oooooo! trimis de
(16 mar 2013, 15:40:26
Nu i-au inchis-o. E tot pe-aici. Spre dezamagirea unora.
8.2  RE: Oooooo! trimis de
(16 mar 2013, 16:20:02
Oricum rămâne memorabilă faza că tipul a reușit să terorizeze un site întreg. Asta da manipulare,câți din voi reușiți să faceți acest lucru ?De la mine are un LIKE MARE .
9.   USL IUBESTE ROMANIA!!! trimis de
(16 mar 2013, 15:06:59
De 10 luni conduceti tara si nu ati facut nimic din ce ati promis in campania electorala...taxa auto, locuri de munca, salarii marite, autostrazi! Taxa ati marit-o si banii de pe vechea taxa promisi ca ii dati inapoi imediat nu i-ati dat, vad ca incepeti sa dati oamenii afara nicidecum sa creati noi locuri de munca, salariile nu au crescut deloc, doar preturile cresc de la o luna la alta, in locul autostrazilor avem acum la inceput de primavara drumuri pline de gropi. Sunteti toti o apa si un pamant, niste nenorociti care va bateti joc de noi si de aceasta tara!
10.   Sa raspundem trimis de
(16 mar 2013, 15:43:49
Romania este o tara mare si ca suprafata si ca numar de locuitori(a doua tara din fostul lagar socialist dupa Polonia).Cu bune cu rele tara noastra merge inainte.Iar Crin Antonescu va fi presedintele tarii la anul sau mai devreme.Despre incasat cred ca se stie cine a incasat-o.Aici ne aflam pe un forum totusi.USL conduce tara pe bune de doua luni.E foarte greu sa repari ceva dupa o guvernare devastatoare a PDL de patru ani si dupa dictatura basescu de opt ani.E nevoie de timp si rabdare.
10.1  RE: Sa raspundem trimis de
(16 mar 2013, 15:55:52
Ia dă fuguța mătăluță pe blogul lui Zară să vezi ce te așteaptă... .Tu ce ai reclamat la Poliție,KLINGONIENI ?
11.   Catre Stapler si Fantomas trimis de
(16 mar 2013, 15:58:04
imi pare rau ca sunteti dezamagiti.Sunt tot aici din nefericire.Incep sa am remuscari
referitor la nefericirea voastra.Eu as vrea ca sa imprastii fericirea in lume ca un apostol al iubirii.imi pare rau ca nu am reusit acest lucru cu voi.Dar promit ca voi fi aici inca o eternitate.Pace si iubire.
11.1  RE: Catre Stapler si Fantomas trimis de
(16 mar 2013, 16:08:22
Da' ce, parem noi dezamagiti?laughing
11.2  RE: Catre Stapler si Fantomas trimis de
(16 mar 2013, 18:07:35
RADUMAMII, stai asa...acu' m-am "prins", nu pricepeam de ce ai "sarit" la mine: in comentariul 8.1, nu m-am referit la tine, fara sa-mi dau seama am lasat loc de confuzie.
12.   Catre Fantomas trimis de
(16 mar 2013, 16:01:07
Da,m-ai trimis acolo sa citesc ce????aceleasi aberatii ale individului?
13.   Psiho... trimis de
(16 mar 2013, 16:07:56
În concluzie,se poate observa cât de ușor poate fi manipulată opinia publică.Cu ajutorul cuvintelor atent meșteșugite îți poți crea chiar o armată de adepți.Păcat că sunt fraieri care într-adevăr pun botul.Măi băieți ,voi sunteți cu adevărat întregi la cap ?
14.   Mult prea “plapanji” trimis de
(16 mar 2013, 18:02:02
Observ ca “minusculii” astia in sondeje is “foarte active”. Ori e unu caruia i se excita gena de sluga la maxim si este foarte “activa” sub diferite “aipiuri si pseudonime gen foamemas, striper, masagio etc. tipul de mutant cancerigen ce picura ura, neincredere, diversiune, jeg in sufletul asta profund al poporului roman ori is mai multi si vorba aia pe legea reciprocitatii ce-mi faci tu aia trebuie sa primeasti….. adica si astia ….fireste daca nu facetzi blat. Partidu asta mic care se “pierden-limbi” care se vrea erect si deabea si-o vede cu pieptanasu are inca danf si reflexe de baiatzi cu achi albastrii. Repeta la nesfarsit niste nemernicii si minciuni pana cand omu obosit de grijile de zi cu zi o sa le considere adevaruri.
Radule eu ca om simplu uite ce vreau, sa aratati ca chiar va pasa sau macar sa mimati asta la tine si la echipa, ca doar nu is imbecil si sa cred ca nu te sustine cineva, dc nu santeti la fel de multi ca ei in comentarii, altfel ciuperca canceroasa care inca mai da din tentacule o sa se lipeasca de voi ca si imagine. Astia care distrug neamul ramanesc au multa rabdare dar ei uita ca noi poporul credem in Dumnezeu care are si mai multa rabdare decat ei.
14.1  RE: Mult prea “plapanji” trimis de
(16 mar 2013, 18:32:15
:-O Ce-a fost asta? Wow ce electrizat esti! Pune-ti urgent impamantare. Bine ca stai perfect cu gramatica, in rest, "patriotismul" tau debordant m-a dat pe spate. La lista de"aipiuri si pseudonime" adauga si BORDELL. Cred ca ai postat frumusetea asta de comentariu sub impulsul genei de looser incult si ofticat. Ciuperca cu tentacule...neamul "ramanesc"...psihocucu.
15.   Sa raspundem trimis trimis de
(16 mar 2013, 18:41:49
E nevoie de timp si rabdare.Cîtă răbdare ? înca 20 de ani ?
16.   Primitivi si ignoranti trimis de
(16 mar 2013, 19:42:15
Greselile gramaticale au fost intentionat facute sa dau in vileag ce "material" elitist comenteaza in numele lu "minunsculu". Atata va mai duce mintea pe voi... sa o dati in derapaj psihiatric. Ba la cat ati umilit poporul asta ati facut si o chetie buna.... nu va mai crede nimeni la cate minciuni ati lansat, nici pe voi nici zvonurile voastre care le tot aruncati la "prostime".
16.1  RE: Primitivi si ignoranti trimis de
(16 mar 2013, 20:19:46
Fii mai concret, da-mi UN SINGUR exemplu de zvon, sau minciuna, lansate de mine. Iar despre derapaj psihiatric, nu esti tu cel mai in masura sa vorbesti. Noi, comentatorii de pe forum am umilit poporul? Nu esti cam subiectiv? Ceea ce scriu eu, aici pe forum, sunt doar opinii care-mi apartin, uneori sunt ironic, alteori sunt acid, cateodata glumesc, dar asta nu inseamna ca generez sau sustin vre-un curent politic, de orice culoare ar fi el. Daca tu te simti(probabil) umilit, este strict problema ta, si nu o refula aici pe forum. Primitivi si ignoranti, asta probabil ai scris-o categorisindu-i pe toti cei ce muncesc prin Europa, drept spalatori de babe si mosnegi, sau zidari, santieristi (a nu se intelege ca nu respect practicantii acestor meserii). Uite ca nu-i chiar asa, mai suntem si din aia care avem gandire proprie, vointa proprie, si libertate in cuget. Daca te-ai inclus in "prostimea" pe care ai invocat-o, atunci poate ar fi trebuit sa scoti ghilimelele! Si...cine naiba e "minusculu", eu unul n-am auzit de el.
16.2  RE: Primitivi si ignoranti trimis de
(16 mar 2013, 20:55:06
Încă o dată Dorel nu se dezminte .Trebuia să fie unul și aici ce naiba...
16.3  RE: Primitivi si ignoranti trimis de
(16 mar 2013, 21:16:47
=))rolling on the floor
17.   Catre Stapler trimis de
(16 mar 2013, 19:53:28
E ok,weekend placut.
18.   Pt stranieri trimis de
(16 mar 2013, 22:29:20
bai bulangilor daca at-i plecat la furat prin tari srtaine nu mai mancati rahat aiurea cel mai mare mincinos e flutur a jupuit padurile si a omorat milioane de pasari si multe altele ps.spor la dat cu manga
18.1  RE: Pt stranieri trimis de
(16 mar 2013, 23:16:07
unicul bulangiu este tatuta tau frustratule,care a prins-o pe mamicuta ta beata la birt si cind a iesit sa faca pipi in spate la wc de lemn comunist,violatorul de tata-tau i-a tras 2 in nas si asa ai vazut lumina zilei  ☭ elule,fiind de nick vulturul plesuv ,sigur esti satul de labuita ca sa nu fii pedofil ca tactau,
18.2  RE: Pt stranieri trimis de
(17 mar 2013, 00:41:18
PLESUVULE, te rugam sa ne traduci in romaneste, pentru ca pasareasca veche, in dialect de gaina beata, e mai greu de priceput.
19.   Pt LADUCU LU MAMUCA trimis de
(16 mar 2013, 23:34:49
inca nu mi-ai raspuns TOASU",unde este promisiunea electorala uselista?ti-e greu sa-i dai un COPY-PASTE ca TONTA-PONTA?daca tot o ardem pe aici ,pai sa o ardem cu democratie,e un cuvint straniu pt tine,dar asta e......
20.   Pt stranieri trimis de
(17 mar 2013, 07:01:17
ma avortonilor daca erati buni romani stateati aici si puneati umaru cu flutur la bunastarea acestei tari .Afara at-i facut de ras tarisoara asta cu toate nabadaile voastre ;bancomate ,cersetorie si multe altele....
20.1  RE: Pt stranieri trimis de
(17 mar 2013, 10:08:51
Ce penibil esti. Replici de "santierist", vocabular limitat rau de tot, viziune limitata, minte putina spre deloc. De cersetorie se ocupa cei dintr-o anumta etnie, din care evident faci parte. Dar ei sunt mai sus ca tine, tu ai ales sa stai acasa si sa te prostituezi(politic), din placere. Esti jaaalnic. Acuma ia, mai "baga" vreo cateva "perle" invatate in sanul familiei tale, care te-a educat intru patriotism si simt civic. Arata-ne ce bun roman esti tu, hai, "zi-le domnu' Geo".
21.   Catre LAGUNA35 trimis de
(17 mar 2013, 08:41:15
Analiza programului de guvernare PDL s-a facut dupa patru ani in care acest partid a condus tara.Deci a fost foarte simplu.Am luat programul de guvernare de acum patru ani,am rememorat ce a facut PDL in patru ani si am tras linia.Ce a rezultat a fost ceva hilar si tragic.Guvernul USL e la putere pe bune de doua luni.Peste patru ani fa si tu acelasi lucru pe care l-am facut si eu acuma.Trage linia si concluzioneaza.
22.   Domnule Radu trimis de
(17 mar 2013, 10:03:34
Azi e duminica. V-ati gindit ca puteti merge la biserica de ex. ? Mai relaxati-va, mai odihniti-va. Si o sugestie, daca imi permiteti, asa cum acel herr a disparut de pe forum, poate n-ar fi rau sa va ginditi sa luati si dvs o pauza. Sunt atitea lucruri frumoase de facut in viata. O zi buna !
23.   Catre Bellu trimis de
(17 mar 2013, 10:20:18
Multumesc frumos,de asemenea o zi excelenta.Sincer sa fiu as lua o pauza numai ca nu sunt lasat sa fac acest lucru.Constiinta nu ma lasa.Dar totusi as face o exceptie.As lua o pauza daca si opozitia PDL ar lua o pauza in a mai face declaratii sforaitoare ,populiste si aberante.Ar fi posibil oare?Ati putea sa le recomandati si lor acelasi lucru si totul ar fi ok,nu?
24.   Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 10:32:43
subscriu la radumamii dar dumitale dl.bellu santeti ateu?slujba a inceput de multisor sau santeti numai cu sfaturi
24.1  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 10:42:57
Desigur, dar ia spune, tu unde esti acuma, scrii comentarii din biserica?
24.2  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 12:35:50
Interesante replicile dintre hoitar și penibil (monolog-eu centrez și tot eu dau cu capul) .Fa proprio schifo !
25.   Catre Vulturul trimis de
(17 mar 2013, 10:39:55
Multumesc,iti doresc weekend placut.
26.   Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 18:45:57
cand vorbesc cu niste derbedei stiu sa cobor vocabularu la nivel de cersetorie .Daca erati asa buni romani trebuia sa stati aici sa ducem greu dar nu mai era de furat nimic ca baselu cu tata ileana au delapidat tot si ce rost mai avea hai in italia sau austria .. JIGODILOR CE SUNTETI
26.1  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 19:01:36
Fă-ne un bine tuturor, și întoarce-te la plaiurile uterine de pe care ai fost debarcat(eclozat) pe lumea asta. Încuie-te acolo, și aruncă cheia(pe cealaltă gaură)!
27.   E plin de golanasi militanti trimis de
(17 mar 2013, 19:05:39
Ba cat de cretini ne credeti. Au bagat securistii astia imunzi care se legitimeaza ca fiind stranieri de pe cartele internationale ..... ca e o problema cu cei din afara. Jigodii care baga zanzanie intre noi si fac egal intre cei care o duc foarte greu in afara si noi sau dcnu care chiar cred ca santem cobai in spitalul asta care experimenteaza pe noi cu nerusinare. Securistii is securisti si pe vreme rea sau buna , securitatea statului e alta chestie e necesara si trebuie sa nu fie condusa de ......
27.1  RE: E plin de golanasi militanti trimis de
(17 mar 2013, 19:17:47
Vezi unde l-am trimis pe vultur. Fugi repede după el, înainte să trântească ușa, oricum, ”amândoi sunteti de-o mamă, de-o făptură și de-o samă”.
27.2  RE: E plin de golanasi militanti trimis de
(17 mar 2013, 23:31:36
Wtf are you talkink about? Do you like my new flag? Don t be so stupid, is too painful in your case. ...Probam și eu un steguleț nou...
28.   Nu ma cobor la nivelul tau trimis de
(17 mar 2013, 19:30:06
ba voi castigati cate ceva la banutzi cand mani ☭ ti pe monitoru.Pe mine nimeni nu ma apara "sau cine stie.... o fi cineva....da nu-l cunosc". Eu reprezint pe nenea ala simplu cand il intreaba presa ce e uniunea europeana si el zice " sa vedem cum scapam si de astia ", sau o intreba pe tanti florica ce e gripa aviara si ea zice " ca sint 2 imbracati in alb care imi omoara gainile"
28.1  RE: Nu ma cobor la nivelul tau trimis de
(17 mar 2013, 20:02:07
Stai liniștit, că nu există un nivel mai jos decăt ăla ala care te afli tu. Nenea ăla simplu, pe care-l pomeneai mai înainte, e cu zece clase deasupra ta. Să știi că, într-adevăr câștig ceva bănuți, dar nu așa cum crezi tu. Ești un caz tipic de paranoic, bântuit de vreo teorie a conspirației. Suferi din greu, ești chinuit în permanență, iar asta mă bucură nespus! Tu ai exact ceea ce meriți!
29.   Sa moara dracu vecinului trimis de
(17 mar 2013, 20:18:33
asta spunea un copil in replica la ceea ce zici tu. ba tu mergi pe degenerarea aia perversa care roade la radacina de a fi roman. nu se mai poarta sa se zica sa moara capra vecinului... acum voi astia dementii care va erijati in curve virgine fara perdea o ardeti pe sa moara vecinul cu capra lui cu tot. Ba derbedeilor pana cand sa puneti voi etichete la tot si toate. Ba eu sant ....
29.1  RE: Sa moara dracu vecinului trimis de
(17 mar 2013, 20:56:58
Acuma fără bășcălie, dar ești cu capu rău de tot. Și ești și foarte plictisitor, nu vreau să-mi mai pierd timpul cu unul ca tine. Tu nu mai ai nici o șansă.Un posibil remediu la boala îngrozitoare de care suferi, ar fi să stai 15 minute cu capul cufundat in apă călduță. Să vezi după aia ce bine o să te simti!
30.   Dorele, trimis de
(17 mar 2013, 20:30:23
Dar stegulețul acesta îți place ? Oricum ar fi pot să confirm că-ți patinează musca pe creier .
31.   Sluga primitva trimis de
(17 mar 2013, 20:55:41
esti ceea ce esti pt ca esti.
32.   Dorele, trimis de
(17 mar 2013, 21:00:15
Când ești prost,te doare ?
32.1  RE: Dorele, trimis de
(17 mar 2013, 21:16:13
Dac-ar fi așa, ăsta ar răcni ca ars pe rug.
33.   Critica si iar critica...... trimis de
(17 mar 2013, 22:43:01
Flutur isi face treaba.... e in opozitie (o opozitie foarte mica), si e treaba lui sa atace guvernul indiferent ca isi face sau nu treaba cum trebuie. Asta ar trebui sa inteleaga toti care l-au criticat la acest articol. Daca in acest ultim an de cand e ponta la guvern ar fi curs lapte si miere in tara asta, flutur tot ar fi trebuit sa critice.
In alta ordine de idei, in ultimul an am auzit din partea puterii numai promisiuni, proiecte marete (de altfel au infiintat si un minister pt asta) si acuze la trecut. Dragi conducatori, PDL-ul a furat, a distrus tara, ok, am inteles, gata nu ne mai intereseaza trecutul, poporul va votat, vrem sa vedem cum ne scoateti din mizeria in care ne-a adus fosta conducere. Dar din pacate in ultimul an nu am vazut nimic, dar absolut nimic pentru a ne dirija pe drumul cel bun. Drumul cel bun, din punctul meu de vedere, e incurajarea mediului privat, iar masurile luate de actualul guvern au fost luate impotriva lui. Scopul lor e sa aduca cati mai multi bani la buget prin distrugerea firmelor mici si a unelor mijlocii, pentru ca la ce fiscalitate avem, e destul de greu sa faci fata. Ajungi sa muncesti, nu pentru tine, ci pentru stat. Unde va aduce asta: la pierderea locurilor de munca (mediul privat), cresterea somajului, scaderea puterii de cumparare, cresterea evaziunii fiscale la cote si mai mari decat este in prezent, bani mai putini colectati, si de aici automat la disponibilizari bugetare. si ca o incheiere, in actualul guvern fiecare se da cu parerea si spune ce vrea, nimeni nu asculta de nimeni, exemplu: Nicolaescu spune ca desfiinteaza CJAS si DSP-uri, iar ponta ca se mai gandeste, si mai sunt si alte cazuri, in general HAOS. Pe timpul PDL-ul macar era liniste si armonie, o imagine buna in sensul asta..... toti ascultau de Zeus, si nimeni nu comenta. Sa speram ca nu asta e solutie si se poate ajunge la un consens fara militarie.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei