Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Accident groaznic, cu o tânără strivită într-un VW care s-a înfipt într-o căruţă cu lemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Marginea, a murit în condiţii groaznice, strivită în autoturismul VW cu care se deplasa, după ce maşina s-a înfipt într-o căruţă cu lemne. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 05.50, pe DN 17A, în apropiere de Horodnic de Sus. 

Conform anchetei poliţiei, Gavril Nichitean, în vârstă de 24 de ani, din Marginea, circula la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, dinspre comuna Marginea spre municipiul Rădăuţi. Pe locul din dreapta-faţă al automobilului se afla o tânără originară din aceeaşi localitate, Veronica Geană, de 18 ani.

 

Nici o şansă de supravieţuire pentru tânăra de 18 ani 

Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă şi gheaţă, autoturismul a intrat în coliziune faţă-spate cu un atelaj hipo încărcat cu deşeuri din lemn. Impactul a fost deosebit de violent, iar o parte din deşeurile de lemn au pătruns prin parbriz în autoturismul Volkswagen. Lemnele care au intrat în autoturism prin partea dreaptă a parbrizului nu i-au lăsat nici o şansă de supravieţuire tinerei în vârstă de 18 ani. Echipajul de „Descarcerare” care a intervenit la faţa locului a găsit-o pe aceasta încarcerată în maşină, prinsă între lemne şi caroserie.

 

Lemnele au trecut razant pe lângă şoferul de 24 de ani

Şoferul maşinii, tânărul în vârstă de 24 de ani, a avut mare noroc. El nu a fost lovit în plin de lemnele care au intrat prin geam şi a scăpat cu viaţă. De asemenea, conducătorul atelajului, Traian Colibaba, în vârstă de 56 de ani, din comuna Suceviţa, a fost rănit uşor. Trebuie menţionat că atelajul a fost distrus în totalitate, calul a fost rănit, iar partea din faţă a Passat-ului s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Municipal din Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral închis, plagă zdrobită - urechea dreaptă”, leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Suceava. Căruţaşul a fost diagnosticat cu „arcadă dreapta spartă, traumatism toraco-abdominal”. Atât şoferul Volkswagen-ului, cât şi conducătorul atelajului hipo au fost verificaţi cu etiltesterul, care a indicat în cazul primului 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0, în cazul căruţaşului. Aşadar, şoferul era în uşoară stare de ebrietate.

 

Cauza principală a tragediei: viteza

Potrivit poliţiştilor rădăuţeni, din primele cercetări a rezultat că vinovat de producerea accidentului se face şoferul autoturismului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că acesta circula cu viteză foarte mare, care ar putea fi stabilită în urma unei expertize de specialitate. Ancheta continuă pentru a se stabili dacă atelajul hipo era semnalizat corespunzător. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident groaznic, cu o tânără strivită într-un VW care s-a înfipt într-o căruţă cu lemne.
 Vizualizări articol: 18301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Accident groaznic, cu o tânără strivită într-un VW care s-a înfipt într-o căruţă cu lemne4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imi iau caruta si nu mai platesc taxe trimis de
(17 mar 2013, 20:23:15
L-a scos necuratul din casa la ora 5 dimineata si la trimis pe un drum public cu lemnele in caruta.Cand or sa invete ca nu au ce cauta cu atelajele pe drumurile publice,si pun pariu ca nu era semnalizat ca atare.Bine inteles soferul este de vina el trebuia sa fie constient ca se afla in romania si aici domneste legea junglei te trezesti te dai jos din copac inhami calul ratza vaca purcelul la atelaj si pornesti la drum iesi la strada asfaltata cu atelajul plin cu lemne dimineata la ora 5 ca politia nu iti face nimica si te astepti ca toata lumea sa te vada si sa opreasca in spatele tau.Numai ca in acest caz nu prea te-a vazut si a murit un o fata fara vina din prostia politiei romane.Ma intreb cand or sa se apuce si ei sa aplice legea cati oameni nevinovati mai trebuie sa moara in accidente stupide ca astea.Cand or sa invete domnii politisti sa opreasca carutele in trafic si sa nu le mai lase sa circule sa aplice legea cum se face in toata europa.Uite asa se intampla cate o nenorocire si incompetenti astia de militieni il scot vinovat pe sofer care bineiteles ca are si el partea sa de vina dar principala cauza este de fapt caruta care nu avea ce cauta pe acel drum.Parerea mea militia are principala vina ca nu aplica legea nu isi face treaba si uite asa se ajunge la tragedii de acest fel.Dar ei au alt fel de prevenir stau la cotitura cu radarul in boschetzi ascunsi asta intelege militia prin prevenirea accidentelor.Atat stiu si atat ii duce capul ca daca ii pui sa faca altceva sa aplice legea in toate cazurile se vad depasiti de situatie si o dau cotita.Niste incompetenti platiti din banii romanilor si a soferului si a fetei care au intrat in caruta aia.Romanul plateste ei nu isi fac treaba, romanul moare din cauza ca ei nu si-au facut treaba si dupa aia tot romanul e viovat ca nu a mers mai incet.Deci le dam bani ca sa ne omoare si sa fim tot noi de vina dupa aia.Si ala la 5 dimineata si-a gasit sa iasa la asfalt cu caruta cu lemne, toata ziua ce avea de facut.
2.   Carute si iar carute.... trimis de
(18 mar 2013, 03:26:59
Vineri la ora 5:30 ma deplasam dinspre suceava spre radauti si mai exact intre patrauti si darmanesti am intalnit un astel de atelaj....numai Dumnezeu i-a scapat cu viatza...pentru ca i-am vazut in ultima fractiune de secunda....nesemnalizati 2 talambi stateau in caruta si n-aveau nici o treaba ....doar dupa ce am apucat sa ii evit s-a trezit unu din ei sa aprinda o lanterna spre mine...eram cu un autocamion....da sa fi fost cu masina mica si sa nu ii fi vazut la timp aveam toate sansele sa fiu ca aceasta tanara...

Conoleante familiei .

carutele ar trebui interzise pe drumuri atata timp cat e noapte ...pentru ca nu sunt semnalizate corespunzator!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei