Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Udrea la Suceava: USL nu este în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL

Sâmbătă, 16 Martie 2013 (21:29:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă seara la Suceava pentru a-şi susţine moţiunea cu care va candida pentru preşedinţia PDL Suceava. Întâlnirea cu democrat liberalii suceveni a avut loc în sala mică a Casei de Cultură, la discuţiile cu fostul ministru al dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, fiind prezenţi peste 200 de persoane, printre care prim-vicepreşeintele PDL Suceava, Orest Onofrei, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, precum şi mai mulţi primari suceveni ai acestui partid. Alături de Elena Udrea s-a aflat şi fostul premier al României, actualul primar al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc. Elena Udrea a venit la Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea „Noul PDL. O nouă Românie”, precizând încă de la începutul discursului său că ar fi fost bucuroasă ca la această întâlnire să se fi întâlnit şi cu „bunul nostru prieten, Gheorghe Flutur”. În discursul său, Udrea a subliniat că PDL trebuie să devină principalul partid de opoziţie din România. „PDL a avut o guvernare responsabilă, care a schimbat faţa României. Noi am spus cinstit ceea ce putem şi ceea ce nu. USL i-a minţit pe români. Astăzi, românii trăiesc mai prost, şi văd că USL are o guvernare mincinoasă, coruptă şi care îi discriminează pe aleşii locali PDL”, a declarat Elena Udrea. Ea a subliniat că în comparaţie cu USL, fosta guvernare PDL a lăsat extrem de multe proiecte, lucrări şi investiţii. „Guvernarea USL nu e în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL şi nu e în stare să taie panglicile proiectelor noastre”, a arătat Elena Udrea. Ea a mai adăugat că pentru PDL nu este suficient să fie în opoziţie pentru a creşte în sondaje, ci „trebuie să facem opoziţie în fiecare zi pentru a demasca ceea ce face greşit guvernarea USL.

Udrea a arătat că România este în momentul de faţă ţara care are cea mai mare rată a inflaţiei din rândul statelor din Uniunea Europeană, iar în fiecare zi se pierd noi locuri de muncă.

Deputatul PDL a ţinut să precizeze că PDL are nevoie rapid de o schimbare, şi să devină partidul care să sancţioneze erorile actualei guvernări USL.

„Dacă nu vom face noi asta şi nu îi vom apăra noi pe români de lucrurile rele care se întâmplă în guvernarea USL o vor face alţii. Şi dacă se întâmplă asta, riscăm ca principalul partid de opoziţie să fie cel al lui Dan Diaconescu”, a mai spus Elena Udrea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea la Suceava: USL nu este în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Udrea la Suceava: USL nu este în stare să văruiască ceea ce a construit Guvernul PDL2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 mar 2013, 09:15:23
ce sa varuiasca tata ileana telegondolele sau terenurile de fotbal in panta
2.   Analiza pe fond trimis de
(17 mar 2013, 10:15:12
Desi mi-e greu sa vorbesc pe acest subiect,in sensul ca nu se merita sa-mi pierd timpul cu un partid care este aproape de scindare si dizolvare,totusi sa facem un efort.In primul rand remarc ca ,in cazul acestei doamne ca si in cazul Monicai Macovei s-a pus la dispozitie doar sala mica.Sala mare probabil a fost incuiata pentru renovare de o zi.La intalnire a venit esalonul 2 al partidului.S-a spus ca PDL a schimbat fata Romaniei.E adevarat ,a schimbat fata tarii implicit a cetatenilor.Daca inainte aveau fete roz si zambitoare dupa guvernarea PDL au fetele cenusii si colturile gurii cazute.Despre guvernare mincinoasă, coruptă şi care îi discriminează pe aleşii locali,fraza asta imi aduce amintiri vii.Dar asta cu varuitul este cireasa de pe tort.Da, ar fi complicat ca USL sa varuiasca parcurile la tara,parcurile in paduri,sali de sport in catune uitate de lume,patinoare de carton,partii de schi acolo unde zapada e 2 zile pe an.De unde atata vopsea ????Iar despre taiatul panglicilor imi amintesc cand Boc inaugura cate 2 cm de autostrada.Sigur ca te doare mana.

3.   :)))) trimis de
(17 mar 2013, 10:22:00
Ce sa varuiasca? Scolile si spialele inchise? Nici macar o replica proprie nu a reusit sa gaseasca domnisoara "pantofi cu toc la sinistrati".
4.   Comentariu trimis de
(18 mar 2013, 01:59:13
scroafă,japiţă,nesim
5.   Redemption trimis de
(18 mar 2013, 10:33:03
Când cucoana asta stătea călare pe vreo 3-4 miliarde de euro, se îmbrăca mai ”bine”, acuma când călărește în o_pozitie, are așa... o aparență de maică stareță.
6.   Coment. trimis de
(18 mar 2013, 10:35:26
nesimtita a luat replica de la nicu ceausescu el spunea ca astia nu pot varuii cat a construit taicasu nici nu e in stare sa dea o replica proprie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei